Seher37 Haticerkan allah hepinize güzel doğumlar nasip etsin inşallah🤲🏻. Korkmayın Allah sabrınj veriyor gerçekten ve yavrunuzu kucağınıza alınca hiç bir şey hatırlamıyorsunuz
Seher37 [silindi] [silindi] allah doğumunda kolaylık versin. Bir avazda kurtul inşallah canım. Korkma allah sabrınj veriyor
Bestte9989 Seher37 dozunu ayarlayamadilar herhalde bende epudralli normal doğum yapcam inşallah 39+0 olduk bugün ara ara sancım oluyo ama bişey yok bekliyorum korkuyorum da ama artık olsun bitsin beklemek zor diyorum sizinde epudral ise yaramayinca iyice korktum açıkçası 🙄
Seher37 Bestte9989 olabilir canım dediğim gibi herkes farklı ya benle beraber biri daha yaptırdı gayet gülerek çatala çıktı dediğim gibi sen içini ferah tut allah sabrınj veriyor
Adel001 Seher37 ay resmen gözlerim doldu yaaaa🥺😔 kıyamam canım sana annene sarılman beni çok duygulandırdı❤️ Allah analı babalı büyütsün❤️Aminnnn
Asd92 Seher37 Gözün aydın canm allah bağışlasın yavrunun. Bş sorum olaca hemoroid var mıydı ıkınırken zorlandım dedin ya
Seher37 Asd92 hayır yoktu hamileliğimde de hiç öyle kabızlık sorunu yaşamadım ama neden bilmiyorum ıkınamadım. Hamileliğimde 30 kilo aldım belki ondan olabilir 🤦🏻♀️
rabnaz6822 Seher37 vatana,millete,sana ve eşine hayırlı evlat olur insallah 🙏🙏ben ıkınanadım Ebem karnıma bastı dedin ya karnına bastıktan sonra acıyor mu yoksa hissetmedin mi orayı merak ettim 🙆♀️
Seher37 rabnaz6822 aslında sancı kadar can yakmıyor ama bütün var gücüyle üstüne çıkıyor resmen ve ittiriyor ama iki kere yapması yetti çok zorlamıyor yani canımda çok acımamıştı
Biranneninoykusu Seher37 maşallah Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı sıradakilerin başına 💝😇😍