Cigdm AslUlusuTozlu açılmanızın olduğunu nereden anladılar benim 3 kere Kanamam oldu fakat böyle birşey demedi doktorum benim rahim kalp şeklinde
Blks61 Fatmab Merhaba canım üzerinden geçmiş ama şuan da ben senin yazdıklarını yaşıyorum. Merak ettim sonucunu, lekelenmem bitmedi ve korkuyorum
Ozgesefa 12.haftada bnde serklaj oldum smdi 19haftadym hersey normal ama doktor 1cm acilman var bu her bayanda olan birsey bebek saglikli sekilde dunyaya gelir dedi ama bn tedirgin oldum
Cigdm Kızlar bişey sorucam bı gurupta okudum benim doktorumda bu konuda bişey demedi serklaj sonrası cinsellik nasıl olmalı , bana bir hafta sonra normal hayatina dön dedi 1 cm açıklıkla serklaj oldum , sonuna kadar yasak diye düşünüyordum ben
Cansummm Cigdm serklaj sonrası cinsel ilişki yasak normal hayattan kastı dr ların günlük yaşantı çok ayakta durmadan kendinizi yormadan geçireceğiniz günler. Ama ilişki yasak diye biliyorum ben
Meryem58 Merhabalar ben yeni giriş yaptım yazdiklariniz etkiledi beni gercekten bugun hastahaneye yatis yaptım yarın ameliyatim var serklaj yapilcak suan 17 haftalığım dr bebegini kaybedebilirsin dedi cok korkuyorum 2 kere erken dogumla kaybettim bebeklerimi ne yapacagimi şaşırdım lutfen tecrubeli olanlanlar yardimci olur mu?
Kbrbydkk Beyazlale Bende 12haftadayim. Haftaya Perşembe belli olacak dikiş atilma tarihi. Rahim agzi boyu çok kısa. İnşallah sizin gibi bu haftaları görürüm. 😟
Sedef5534 Minikkuju canım dikiş alınırken acıyor mu bende 37/4 teyim çarşamba bakıcak bana sa normalse dikişi alıcak ama nasıl oluyor tedirginim o yüzden
Zeydo Serkajlı annelerim nasılsınız zaman nasıl geçiyor? Salı günü 22+2 de ameliyat olucaz bizde sonrası istirahat. İnşallah son zamanlara kadar kalırlar bizimle🤲
Minikkuju Sedef5534 Canım benim bu ikinci serklajim İlk serklajim alınınca inanılmaz açılmıştı, Ama bu smdiki serklajimin alındığını hissetmedim bile Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ya Alan kişinin elinin ağır olup olmamasıyla mi alakalı bilemiyorum ki
Sedef5534 Minikkuju canım dikişi alırken çatala falan mı çıkarıyorlar nasıl alıyo doktor merak ediyorum nasıl olacak
Minikkuju Serklajiniz çok geç olmadan ve iyi,güvenilir ellerde atildiysa Normal bir gebelik gibi geçiyor,yatmaya gerek yok İnanın Ben devlet hastanesinde serklaj oldum mesela Çok gerekli ve ivedi olmasa serklaj atılmadı zaten Demek ki atılması gereken bir durumdu Buna rağmen normal gecridim gebeligimi iki yaşında oğlumu kaç kez kucağıma aldım İş yapmam gerekiyordu sorumluluklarım ağırdı Yatamazdim. Normal gebelik gibi geçti Korkmayın gerçekten.
Birmucizemvar Minikkuju Minikkuju önlem amaçlı reklamınız kaç haftalıkken atıldı acaba, ben şu an 26. Haftalık geneyim. İkinci serklajım ve sadece dikiş tutuyor. Hem devlette hem özelde doktora gidiyorum. Devlette ki çalışabilirsin diyor, özeldeki çalışmayacaksın riskli diyor. Çok ayakta durunca kaşık ağrisi ve vajinal batma oluyor. Ne yapmalıyım şaşırdım gerçekten