deletedmom220 gunisigim123 aynıyız canım benimde öyle bi yanım erken gelecek diyor bi yanımda 40 ı doldurup beni çatlatacak gelmicek gibi geliyo 🤣
Mervettas Koalina valla benim de 23 Şubat diyor ama insallah gelmez Ayni şekilde benim de ödüm kopuyor sürekli zaten bir kasik ve bel agrisi yaşıyorum 😒
Koalina Mervettas Bende öyle Şuan belim ve kasıklarım var sanki ağrım gelecekte Doğuma gidicem diye korkudan ölüyorum Allahım şöyle sakin kalabilen insanlara özeniyorum ya☹️
sngl_adileece Mervettas Bizimde 23 şubat dedi doktor.ancak gelsin sağlıkla bir an önce diyorum günler geçmek bilmiyor sanki.Rabbim herkese bi avazda doğum yapmayı nasip etsin🙏
Dmtncy Son 28 günnn erken gelicek diye hissediyorum ya da ben öyle istiyoum 🤣bi de kız çocuğu erken gelir derler bizde kızımın keyfine bağlı gerçi 🤗🤗
Glstnt 37.haftaya girdim bugün. Çok bekletmesin artık gelsin istiyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza. 🙏
Busemasalpoyraz Gktrkzbn2020 biz seninle ayniyiz canim bi kac postta görmüştüm seni sanirim bizimkiler son gune kadar beklicek 😃😃😃🥰
Gktrkzbn2020 Busemasalpoyraz Erkek mi seninki de 😄 erkek bebekler 40 haftayı dolduruyor diyor herkes ama ben hemen olsun istyrm 😄😄
Minnosizmmm Baloglum93 bende artık doğurmak istiyorum o kadar hareket ediyorum ki bir an önce gelsin diye. 22 şubattı ama 2 hafta önde gidiyormuş o yüzden erken gelir dedi beklemedeyim bakalım
MuliM Minnosizmmm doğum tarihi aynı kilosu önden gidiyor öyle🤗var mı peki bi belirtiniz bide haftasının önden gitmesine bişi dediler mi beni biraz korkuttular da
Pcosaragmen Baloglum93 36+4 um ben de ,dünden beri hissettiren ağrılarım oluyor ,ve sbaha karşı karın ağrısıyla uyandım ve ishal olmuşum ,biraz önce yine gittim yine aynı ,geliyor mu yoksaaaaa😮😮😮
Mervettas Koalina duygularıma resmeN tercüman oldun canm 😄her seferinde tamam merve suyun yada nişanın gelmek üzere bekle bakalım diyorum sonra geçiyor bir rahatlıyorum böyle diye diye 40haftayi buluruz insallah 🤲🏻😄
semiyec 38+1 bel ve kasiklarimda agrilarim oluyor arada ama nişan veya su gelme durumu olmadi hala birde asirii derecede vajinamn sanki kemikleri batiyor gbi aci hissediyorum
Baloglum93 semiyec ben o çatı ağrılarını haftalardır çekiyorum doktor bana kalsiyum eksikliğinden dedi her gün yoğurt yiyorum ama azalmiyo malesef