Happpm Kızlar çok yiyorm hele de ekmek 😭😭 napacam böyle daha 18 haftalıga yeni girecigz 63 kiloyuz benm gibi olan varmı
Merve-26 Happpm ✋23 haftalığız 10kilo aldım şuan 65kiloyum ve 2 aydır falan iştahım hayvan gibi açıldı oturup 1 ekmek yediğimi biliyorum bebeğede bi faydası yok ekmeğin ama duramıyorum 😅
Aslalby Happpm ben hamile olmadan öncede ekmek bi oturuşta 1 adet somun ekmek bitirirdim hamileyim hala yiyorum gerçekten ekmeksiz doymam makarnayı bile ekmekle yerim yapacak bişey yok napiyim 🤭 şuan 15+3 haftalığım 56 ile hamile kaldım hala 56 kiloyum doktor dedi bebek gayette sağlıklı bilmiyorum ama ben çok düzensiz yiyorum acıkınca yerim genelde yemek yemek için yemem belki ondan bide daha başlardayım bende alırım kilo 😀 sen lafla hamile kaldın canım
Eminecetin Bende 7 haftalık hamileyim 47 kiloyla hamile kaldım inanır mısınız göbeğim çıktı yaa ilk 4 ay alınam kilolar anneninmiş napcam böyle 😁
Mcvhr_dgn Serap0733 valla öyle olsam bende ekmeksiz ölürüm diyebilirdim canım ama herkeste öyle olmuyor şanslısın 😊
Serap0733 Happpm 🙄veririm diyorsan ye ama ben takımtılıym abur cubur tuz falan bıraktm zaten şeker tarzı şeyleri cok aramam ordan yırtıyorm
Mcvhr_dgn Happpm doğumdan sonra hep kilolu kalacak değiliz ya canım illaki veririz çocuk peşinde koşmaktan merak etme
Nml06 Happpm tamam işte düzenli beslenmenin, neleri ne zaman yemeniz neleri neyle birlikte tüketmeniz konusunda da yardımcı olur o açıdan diyorum önlemi şimdiden almakta fayda var
Nvn00 Happpm yalniz olmadığıma çok sevindim 😂 kahvaltıda bir ekmek yiyorum yine de doymuyorum yarın 15 haftaya giriyoruz şimdiden 6 kilo aldım 😂
Kardelenyigit Bi oturuşta koca bi ekmek yanınada yarım yiyorum bazen kendimi kaybediyorum farkettiğim an bırakıyorum 😅19+5ken 5 kilo almıştım 1 ayda,şuan 22 haftayım kaç kilo aldım bilmiyorum 😅