Mervemm Deletedmom127 yaaa bebegim bugünü saymasak son 1 gün pazartesi prensesini kucağına alacaksınm😘😘😍😍😍 sende ruya flan goruyormusun bebegin ile ilgili.
Deletedmom127 Mervemm yok görmüyorum 😃 sinirimden stresimden çatladim.. Eşim gelemiyor diye böyle duvarları dövesim geliyo
Mervemm Deletedmom127 zor ya benim esimde bebek dogacak gidecek 😒😞 kayannam yanimda kalacak 1 2 hafta sonra oda gdiecek tek basima kizmla yapcaz. Bugün temizlik yaptık esim ile cok yoruldum ya
Sedanur26 Mervemm aaa hesabını kapatmış arkadaş neden kapattı ki bende merak ediyordum nasıl geçecek diye
Mervemm Sedanur26 doktor beni hem alttan muayene edicek cok korkuyorm ya. Birde yani pazartesi doğumum var sezeryan olucam neden alttan bakiyor aceba
Sedanur26 Mervemm aa tüh valla denk gelemiyoruz bi türlü bana bişey demedi alttan muayene edilen falanı diye 38+2 oluyoruz bakar mı acaba senin sezaryen olacak niye bakıyor ki korkma hem kendini kasmazsan acımıyor diyorlar kuzum ☺️
Mervemm Sedanur26 evet ya bende onu anlamadim sezeryan olucam neden alttam bakıyor ki. Aceba normal mi bekliyor hala.
Sedanur26 Mervemm haber verirsin canım diğer arkadaş yapmıştır doğum keşke kapatmasaydı hesabını yaaa
Mervemm Sedanur26 aynen bende az önce düşündüm kesin yapmıştır diye .. ben sana bilgi veririm canim. Benimde pazartesi ya. Bakalim sende kesin yarin gün verir zehra hanim