Deletedmom127 Mervemm günaydın canım.. Çok sinir bozucu valla demi.. Ben gece hep 3 saat uyuyorum artık dayanılmaz hale geldi. Bide çok sancilandim valla korktum doğurcam diye.. Bugün sen hastaneye gitcektin demi 😍😍😍😍
Mervemm Deletedmom127 canim pazartesi sezeryanum var benimde. 🤗🤗🤗 senide sordum dedi evet onuda pazartesi ayni gun dedim meger ben diğer hafta pazartesiymis. Ama bebegim suyu az ve 100 grm tek almis bu hafta.
Mervemm Deletedmom127 evet canim 24 nisan di o gün tatol dedi 23 nisandan dolayi sokaga cikma yasağı var diye.
Sedanur26 Deletedmom127 hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah canlarım benim de ara ara sancılarım oluyor akıntılarım çoğaldı ☺️🤦🏻♀️
Mervemm Deletedmom127 canik normalde 24 nisan dedi doktor. Somra dedi o gün yasak olacakmis. O yüzden 27 nisan kalktı.
Deletedmom127 Mervemm ben 24 Nisan istemiştim bana demişti ki o gün izinli olabilirim olmaz demişti. Ya 20 ya 27 Nisan sec dedi. Canım o gün yasak yok ki? 25 Nisan yasak cumartesi günü. 24 Nisan cumaya denk geliyo
Mervemm Deletedmom127 canim 23 nisan tatili ya cuma günü yasak gelebilirmis herkes yine disari çıkıcak diye.