Deletedmom127 Mervemm sende dikkat et canım ❤️ Sen çalışmıyosun demi? Veya çalışıo muydun hamilelikten önce?
Mervemm Deletedmom127 yok canim. Torpil varsa hic gerek duymuyorlar. Kuzenim ilk okul mezunu belediyede.
Deletedmom127 Mervemm keşke izin versé eşin.. Ne güzel varmış torpil yapacak birileri. Benim eşimde mesleği bırakıp belediyeye geçiş yapmayı istion ama torpil yapacak kimse yok..🙁 bu yüzden şuan hala ayriiyiz kocamla görevden gelemedi bir türlü..
Mervemm Deletedmom127 inşallah alırlar canim cok zor inan belediye girmek. Ama şoförlüğü varsa src sinavlarina girsun şoför baya alıyorlar.
Deletedmom127 Mervemm tabiki ehliyeti var canım benim.. Askeri araçlara kadar herşeyi kullanıyo canım. İşte nasibimizde ne varsa o olur artık. Zaten şuan istese de işini bırakamaz daha 1 yılı var..
Deletedmom127 Mervemm benimde göğüslerimde yırtık var kenarlarında. Birden büyünce öyle oldu demek ki..nemlendirsemde bişey değişmedi.
Mervemm Deletedmom127 ben evde genelde uyurum. Ama örgüye basladim . Internette bakarak. Patik sac bandi yaptım. Simdi yelej yapcam.
Deletedmom127 Mervemm benim hiç uykum gelmiyo gecede gelmiyor.. Örgü çok güzel canım da ben yeteneksizim o konuda beceremiyorum. Ayy bandanası çok güzel olmuştur eminim 😻
Mervemm Deletedmom127 aynen cok guzel oldu canim bende bilmiyorum ama internetten bakarak yapıyorum bi kac kere boz yap yaptım sonra ogrendim.