198723 Mervemm Orta yolu bulamiyor ailesi ile beni. aramda sucsuz oldugum halde cok hirpalandim dun bayildim artik bebegime bisey olacak diye cok korktum herkesin kaderi bi türlü iste
Mervemm 198723 bir erkek hem annesi hem esinu idare edebilmeli. Hamilr bir bayana özellikle zor değil 9 ay ya mutlu olmasi icin cabalamali.
198723 Mervemm Adalet dürüstlük ve güven benim için çok önemli ama karşıma çıkanlarda yok bunlar inanın kendimi geçmişim bunca stresten kasılmadan bayılmadan bebeğime bişey olacak diye korkuyorum
198723 VE hamilelerin duası kabul olur derler benim kendime olmuyo galiba sizler benim için dua eder misiniz
Mervemm 198723 sakın öyle düşünme canin duam kabul olmuyor diye. Sen duana devam et rabbin ettiğin duayi dahada güzelleştirip sana dönecektir.
Deletedmom127 Mervemm ben pek anlamıyorum burda yeniyim bursalı değilim 😃Yeşilyurt diye geçiyor bitek onu biliyorum canım
Celik4 Deletedmom127 ay bende yenisiyim hiçbiyeri bilmiyorum battalgazi diyr geçiyor çevreyoluna yakın doktor olarak fuat kemal kahramana gidiyorum oda çok pahalı
Deletedmom127 Mervemm canım ben hissetmedim yani sürekli deprem olduğunu sandığım için gerçek depremi anlamadım 😃 sen hissettin mi canım ?
Mervemm Deletedmom127 ben köydeyim uyudum sabah dediler olmuş dedim olsa ben hissederdim yalanladim 😂😂😂 meğer olmus.
Deletedmom127 Mervemm hey Allahım yaaa 😂😂 ben ayaktayım ama sürekli sallandigimi düşündüğüm için anlamadım bile deprem olduğunu