Deletedmom127 Mervemm ayý canım benim yaaaa çok haklısın vallaha billa yaaaa! Off tansiyonun nasıl düşecek ya. Çabuk limon sık iç canım benim. Ya herşey üst üste geliyo ya…bu yasak dan dolayı bizi etkiler mi
Mervemm Sedanur26 canim hemen yukardada yazdim doktora ulasmak icin resmen bin takla atmamiz lazim. 😡 düştü cok şükür . Iyiyim
Mervemm Deletedmom127 2 gun sadece canim ya birsey olmaz stres yapmayalim… cok şükür balım düştü benim tansiyon ama miray hanum yaptığıda gerçekten cok yanlış bari riskli hastalarına ver numara. Bak zehra kuzu vermis.
Deletedmom127 Mervemm ayy rahatladım şuan düşmesine tansiyonun bebeğim. 😍 Valla hani iş için ayrı bi cep numarası olabilirdi bencede özel durumda olan hastaları için
Sedanur26 Mervemm ben bu konuda şanslıyım istediğim an ulaşabiliyorum aslında son haftaları olan hastalarına numarasını vermesi lazım hele ki şu zaman da
Mervemm Deletedmom127 dimi yani bu sekilde hastalarida zor durumda kalıyor. Sekreteri dedim ben nasıl ulaşıcam hastane diyorsunuz orda oraya baglanana kadar bende bebekte ya birsey olursa.
Sedanur26 Mervemm 2250 askeri personel indirimli hali daha da indirim yapmıyorlar sanırım fotoğrafçıyı sordum yokmuş artık telefon verirseniz çekiyorlarmış ya da bi fotoğrafçı varmış onu tutabiliyormuşuz ekstra ücretle
Mervemm Deletedmom127 kiz benjm sgk yok diye 3500 diyor da vermen ben o kadar yani bemim 2 ablam yengem eltim hepimjz o hastanede doğum yaptik ve sahibu kuzenim ile arkadaş.