Deletedmom127 Mervemm gül demiştiniz bi ara başka bişey. Şimdi Güneş. Ama şöyle deyim sana bütün aklınıza gelen isimleri ben de çok beğendim. Düşünsene kızını çağırdığında Güneşimmmm beniiim dediğini 😍ne kadar güzel ya
Mervemm Deletedmom127 😂🤣🤣🤣 kiz vallahi o kimlik çıkana kadar aceba kac isim degisecek. Gül. Naz.. nilsu…. elisa…. buglem….aygül….. hepsini koyduk 🤣🤣 suan güneş.
Deletedmom127 Mervemm hahahaha 😂 valla az kaldı artık kesinleştirin kız çocuk isimsiz kalacak yoksa 😃 Eeee ne dedi doktor? Normal doğum mu sezaryen mi ? Kilosu ne kadar olmuş?
Mervemm Deletedmom127 bana göre fazla almamıştı kilo ama doktor iyi dedi. Normal sezeryan 37 haftada karar vericez . Yukardada yazdim normal.olursa suni sanci çekmek zorunda kalicam. Sezeryanda korkuyorm.
Deletedmom127 Mervemm anladım o zaman canım. Bak sezaryenden korkuorsan canım genel olursun böylece uyursun korkmana gerek kalmaz hem. Tabi inşallah hayırlısı olsun. Bende pazartesi gün alcam sanada söylerim canım
Mervemm Deletedmom127 ahahha ay inanilmaz birsey olur herhalde. Birde birbirimizi tanımıyoruz ya buraya girio ikimiz aynu anda doğurduk yazıyoruz senle.
Mervemm Deletedmom127 hayırlısı olur inşallah canim gecen nts icin ust kata ciktim orda bi bayan bardi sadece esi vardi yürüyüş yapıyordu doğum icin galiba
Deletedmom127 Mervemm ayy yemin eeet kız 😍 çok heyecanlı ya.! Doğum Yeri nst katında mı? Ben bilmiyorum nerde doğumhane. Ayrıca ben geçen gittiğimde nstye gerek yok dedi ama pazartesi yapıcaz nst dedi. Sancı hiç çıktı mı sende?
Mervemm Deletedmom127 yok canim çok güzel cıktı herşey. 2. Kez girişim nts benim…. bilmiyorum inan ama orda hamilr kadin doğum elbisesi giydirmislerdi yürüyüş yaptırıyorlardı hemsire ve eşi.
Mervemm Deletedmom127 kiz cok sinir oldum ya. Tansiyonum yükseldi instagramdan msj attım ya neden biz doktora direk ulaşacağımjz bi numara yok. Hastane arayin onlar doktoru arasin dedi . Dolamac şekilde doktora ulaşıyoruz.