Deletedmom127 Tuos2306 oy Allah bağışlasın canım. Napim 30+3 olduk. Kasım Kasım Kasılmaktan artık herşeyi bekliyorum 😃
Mervemm Deletedmom127 sen maşallah cok cesaretisin. Ben cok korkuyurm valla gece uyudum dedim olursa ben tek degilim ya herkes evde ama olunca titriyom resmen
Deletedmom127 Mervemm cesaretli mıyım bilmiyorum aslında güçlü durmaya çalışıyorum kuzum. Sende güçlüsün ♥️
Deletedmom127 Mervemm gitmicem canım ya.. Göz doktoruna gitcem ondan sonra eve döncem Bu gece bakalım kaçta deprem bizi yakalayacak. Kaç saattir başım ağrıyo uykusuzluktan
Mervemm Deletedmom127 valla icimde his bu gece olmayacak sanki. Gündüz olsun veya saat 9 8 gibi olsun boyle ne dışarı çıkabiliyoruz nede hazırlıkli oluyoruz.
Deletedmom127 Mervemm ben bıktım normal insanlar gibi yatıp uyicam. Deprem olunca kalkıp bi köşede oturcam
Deletedmom127 Mervemm canım orda Saat farkı var. Ve her zaman interneti yok. Saatler sonra gördü mesajımı interneti gelince. Aramadı bile canım. Hat zaten yok..
Mervemm Deletedmom127 seninki bari uzakta imkan yok benimki aramiyorda. Valka keske asker olsaydi da bende deseydim askerde suan kendi isinde bile böyle asker ol dedim senj nasil tek bırakayım dedi bana
Mervemm Deletedmom127 evet bende onu diyorum ya asker ol dedim sen birakamam dedi suan tekimm.. yinr aksam oluyor ya gerçekten cok korkar oldum