Deletedmom127 Mervemm bütün gece ışıklar yanıktı yattığım yerde. Tamam dedim söndüreyim artık sabah oldu diyerek (sabah 5'te diyorum bunu içimden) ondan sonra da 10 dk geçmedi bile deprem oldu. Dedim herhalde delirdim emin olamadım
Mervemm Deletedmom127 yeminle artik uyku haram oldu. Yarin icin cok dikat et canim hatta kaynananlara git
Mervemm Deletedmom127 ben 2 de uyandim bekledim dedim olacak sonra uyumusum. 5 dede umutluydum salladi dünden daha cok korktum
Mervemm Deletedmom127 oda kotu ama olsun yinede tek olmaktan daha iyi valla baksana her gece oluyorr .
Tuos2306 Deletedmom127 malesef evet . Ama ne zaman allah bilir :) bu gecede uyandık Rabbim sonumuzu hayır etsin
Deletedmom127 Tuos2306 Amin inşallah canım. Sen kaç haftalıksin? Kızlar depremler 'de dogurcam ben bu gidişle 😂
Mervemm Deletedmom127 kesinlikle valla her dk sallanacak ama bi adam daha bugün atti malatya dikat etsin diye fay hatti catkamis ama kirikmamis.
Tuos2306 Deletedmom127 daha yeni 7 haftalık canım. Ama stresten korkudan sıkıntıdan hiç odaklanamıyorum bebeğe. Bitanede oglum var 1 yaşında. Aman töbe de sağ salim zamanında dogur inşallah :)
Deletedmom127 Tuos2306 oy Allah bağışlasın canım. Napim 30+3 olduk. Kasım Kasım Kasılmaktan artık herşeyi bekliyorum 😃