Lavininannesi Mya2515 çok merak ettim 7+3 de gittim yolk var fetus yok dedi dr sen daha öncesinde gitmiymiydin bebişi sonramı gördün 7 haftalıkken ne durumdaydın 😍
Mondlicht Lavininannesi Bana doktorum aynı seyi demişti yolk var bebek yok diye 7+3 tüm ama 1 hafta bekledim bebek oluşmadı almak zorunda kaldılar. İnşallah siz hayırlı haberler alırsınız
Nesomer Lavininannesi üzülme kafana takma bana sonra doktor şey dedi senin geç döllenme olmuş zaten iyi ki beklemişsin dedi. Zaten kendini kasma iyi düşün ki oda rahatça yerleşsin panik yapıp üzülünce hormonlar tam tersi işliyor. Senin şuanda ayağını uzatıp dinlenip iyi şeylerle kendini motive etmen lazım tatlım asla kafana takma.
Lavininannesi Nesomer sağol canım ya elimde değil çok kafaya taktım silkelenip hayata dönmem gerek çok doğru söyledin 😘
Hildambxl Kızlar 6+6 bugun bebegı gordum doktor kalbını dınletmedı ama herşey yolunda dedı zararlı dıyemı dınletmedı kafama takıldı 9mm olmus herşey yolunda ıkı hafta sonra gel dedı
Eminegktr Lavininannesi canım endişelenme geç döllenme vs. Olabilir 1 hafta sonra tekrar git benimde çok fazla bi bilgim yok ilk hamileliğim tecrübeli annelere sor derim inşallah umduğunuz gibi olur
ElifKurtuldu Eminegktr tabıkı normal ben 6 hafta 2 gunlukken bile duyamadım ama gösterdi ultrasonda kalp atısını yanıp sönüyordu