Nurrrr Eminegktr ben 5 +6 da gördüm ama dinletmedi doktorum 7+2 de dinledik bir gün bile çok önemli içiniz rahat olsun
MerveSara Aslannnn hiç panik yapma tatlım,o kadar ileri tarihe verdiyse problem olma ihtimali (Allah korusun🙇🏻♀️) çok düşüktür .💕
Aslannnn MerveSara aynen bende öyle düşünüyorum canim kendiside dedi zaten daha cok küçük diye sabirla bekliyorum 😀😀💟❣
Eminegktr Hanımlar tekrar merhaba, bugün 6+5 olduk doktora gittik ve şükürler olsun Rabbime kalp atışlarını duyabildik hiç bi problem yok çok şükür hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için hepinize musmutlu hamilelikler dilerim 😚😉🤗😇
Lavininannesi bebekkaradag bende 7+3 de yolk var bebiş yok bekliyorum haftaya tekrar gidicem sizin bebiş varmıydı acaba o dönemi anlatırmısınız
bebekkaradag Lavininannesi Evet bebek görünüyordu, fakat atış duyamamıştık biz. Bir sonraki randevumuzda duyduk
Eminegktr Lavininannesi canım endişelenme geç döllenme vs. Olabilir 1 hafta sonra tekrar git benimde çok fazla bi bilgim yok ilk hamileliğim tecrübeli annelere sor derim inşallah umduğunuz gibi olur
Lavininannesi Nesomer 9 haftadan önce gitmedinmi 7+3 de görünmedi benim beslenme kesesi oluşmuş bebiş yok sesi dr
Nesomer Lavininannesi ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftayı geçmişti ilk siyah bi nokta gibi bişi gördü doktor sonra 9. Hafta gittim hem keseyi gördü hem kalp atışını duyduk
Nesomer Lavininannesi üzülme kafana takma bana sonra doktor şey dedi senin geç döllenme olmuş zaten iyi ki beklemişsin dedi. Zaten kendini kasma iyi düşün ki oda rahatça yerleşsin panik yapıp üzülünce hormonlar tam tersi işliyor. Senin şuanda ayağını uzatıp dinlenip iyi şeylerle kendini motive etmen lazım tatlım asla kafana takma.