mervella Nese_krc hamileliğimde o yönde hiçbir değişiklik yaşamadım tatlıyı oldum olası severim ve tatlı yemeye tam gaz devam kızım olacak nasipse 🥰
Ay-se-tufnk Nese_krc ben ilk gunlerden hep ekşi ve tuzlu yedim suan 21 haftalgnz kizim olcak 😊 ama o degisiyr mus doktorum dedi tatli cok yiyip kizi olanda oluyor yani herkesin gebeligi farkli
Eesrayldrm Merhaba surekli kornison tursu yerdim limon yerdim tatlidan tiksinmistim ayse geliyor 😁29.haftadayim artik tatliya dskunlugum basladi 🤗hergun cikolata yemeden duramiyorum
2mucizembenim Bende kızımda hem ekşi ,hem tatlı yedim ama ağırlıklı olarak ekşi li acılı tükettim , bu hamileliğimde de başından beri tatlı yiyorum normalde sevmem ve turşudan limondan hala midem bulanıyor 21 haftalığız cinsiyetimiz belli değil 😕
Prenses001 Nese_krc tatlı yedim portakal canım çok çekti ama tatlı portakal. En başta canımın istediği halka tatlısı oldu. Tatlı ve mayhoş şeyler oldu cinsiyetimiz kız 🎀 ama bunlarla çok alakası yok 🙄
ant2602 Erenveannesi yok canım ya benim arkadaşım portakal yer gibi limon soyup yedi ben şeker kavanozundan çıkmıyorum ikimizinde Ayşe’si oluyor 😂
Erenveannesi ant2602 işte tatlı yiyenlerin Ayşesi oluyor onu diyorum 😅 ekşi yiyenleri gözlemlemedim henüz 😄😄😄
ant2602 Erenveannesi arkadaşım limon yiyip durdu. Sonuç Ayşe. Diğer arkadaşımda limon yedi oda hakkı😂