Asl_93 Anneler anne adayları merhaba😍 bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz ? Biz bu gün 15+4 haftadayız minik hareketlerini hissettim çok tarifsiz birşeymiş rabbim isteyen Herkese nasip etsin 🙏🏼😍sanırım anne olduğumu bu gün anladım 🙈
Deletedmom137 Asl_93 bende 15 haftalığım bazen bişeyler hissediyorum ama emin olamadım daha erkenmi acaba🤣
NisaMomy Asl_93 ben 18 de hissettim ilk sen baya erken hissetmişşsin canım maşallah😊 ilerde daha cok hissedeceksin daha güzel oluyor😊
Misssimsek Asl_93 bizde 15.2 olduk nerdeyse 1 haftadır bende hissediyorum ara sıra çok hafif. Inşallah kuvvetli tekmelerini de hissederiz ❤
Asl_93 Deletedmom137 her gün düşünüyordum ne zaman hissedicem diye 😍🙈 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼
[silindi] Deletedmom137 hissetmek nasil bir sey bende 14+4 um hani hissedersem hareket nasil oluyor neye benziyor
Damla1995 Deletedmom137 gun icersinde tekrarliyorsa devmli harektleridir. Zatn seyrilme gbi olmuyor cok dha farkli
Asl_93 NisaMomy doktor da demişti bana canım çok hareketli bebeğin diye 🙈 maşallah 🧿 o günleri heyecanla bekliyorum 😍
dilekkrtp Asl_93 ya evet bende hissediyorum 15+4 günlüğüz doktorum bana da aynısını söyledi çok hareketli bi junior dedi gerçekten de hiç durmuyor yavrum hiç 😊
Asl_93 dilekkrtp maşallah 😍🧿 erkek çocukları biraz daha hareketli olur diyorlar belli mi sizin cinsiyeti? ☺️
Reyhann93 [silindi] aynı haftadayız benim bebeğim solda tam ve sanki orda böyle parmağını sürtermiş gibi kısa süreli bir his oluyor ama benim ikinci gebeliğim bu arada
dilekkrtp Asl_93 Haftaya gidip öğrenicem inşallah canım da doktor bi kaç hafta önce kıza benziyor ama kesin bi şey söyleyemem dedi bende şöyle duydum kız çocukları daha hareketli oluyor ve erken hissediliyor hangisi doğru bilemedim 🤷🏻♀️
Ecrinbzkrt Asl_93 bende o haftalarda hıssettım kıpır kıpırdı ama su ıkı gundur aZaldı hareketler arada oynuyo bır ıkı o kadar yarın 19hafta olucaz inş oğlusumla
Asl_93 dilekkrtp biz de 2 hafta önce öğrendik erkek dedi 😍 sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez 🙏🏼🤗
dilekkrtp Asl_93 Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değil Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm yavrularımızı 🙏♥️
Asl_93 Nevink hayır ilk hamileliğim 😍 ben de henüz erken diye düşünürken bi anda minik hareketler hissetmeye başladım ☺️
Asl_93 [silindi] dünyanın en mükemmel duygusu diyebilirim 😍 ilk iletişim kurduğunuz an aslında.. bence anneliğin de ilk hissedildiği an ☺️
Reyhann93 [silindi] benim tatlı yiyince dikkatimi çekti dikkatle takip ettim tek tarafta olunca bebiş olduğunu anladım 😊😊 16 17 de daha net hissederiz