Ayashatun Glzr123 valla ben ikisini de yedim düşük iğnesini tercih ederdim 😂😂 dedi zaten hemsirede yakıcı bir iğne diye
Ayashatun Glzr123 birini öğlen saat 2 gibiydi yaptılar birinide gece Ogün yatış yapıldı gece 3 gibi vurdular
TwinsmomDA Glzr123 yaptılar bana da 26. Haftadayım açılmam başladı o yüzden vurdular. Bacaktan vurdular ve aşırı ağrıtıyor
Balimkiz Beybitooo kalçadan canım 12 saat arayla 2 doz yaptılar Allah korusun olası Bi erken doğum olursa şuan erken riske atma sende
Beybitooo Balimkiz evet kesin vurdurucam 26.haftada vuralım dedi doktor en azindan icimiz rahat eder çok sukur şimdilik bi sıkıntımız yok ama
TwinsmomDA Glzr123 açılmam şimdilik durdu hastanede yatıyorum cumartesiden beri kontrol altındayım doktor şey diyo belki yarın belki uzun sürer böyle ama yine de erken doğum olcak.tek isteğim biraz daha benimle kalmaları çünkü çok küçükler 😞
Ayashatun Glzr123 yaptır yaptır riske atmam bebegini benim annemde küçük kardeşimi erken doğurdu ciğerleri gelişmediği için kubezde kaldı bir buçuk ay
Ayashatun Glzr123 herkesin acı eşiği farklıdır ben acıları çok hissediyorum hassasım belki sen çok hissetmessin sartlama kendini
Glzr123 TwinsmomDA yaaa Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar bu sene duyduğum herkes erken doğum riski var anlamadım