Real Glzr123 ben yaptırmadım .ama erken doğum olabilir ihtimaline karşı rahat nefes alabilsin diye ciğer geliştirici vuruyorlar.
mermeral Glzr123 bana da dedi ama içimden gelmedi yaptırmak nedense. Bekliyorum öyle bakalım ne olacak🧐
Real Glzr123 yok öyle değil.erken doğum riskim yoktu o manada dedim.yani önemli bişey yapılması lazim
Beybitooo Glzr123 ilk gebeliğim 27.haftada erken Doğum oldu ve ciğerleri gelişmediği icin yaşamadı o yüzden düşünmüyorum bile aynisi olur diye tabiki yaptiricam ciğerleri gelişirse erken doğsa bile yaşayabilir çünkü
Ayashatun Glzr123 şuan 35+2 yaptirdigimda 33+6 idim doğum riski için yatırdı doktorum yalancı sancılarım oldu pazartesi saat akşam 10 dan 4 bucuga kadar devam etti nst dede çıktı şuan istirahat ediyorum
Balimkiz Glzr123 geçen hafta kasılmalardan sancılardan dolayı bana yaptı canım doktorum 33.hafta doktorun yapalım diyosa yaptır bence
Balimkiz Beybitooo kalçadan canım 12 saat arayla 2 doz yaptılar Allah korusun olası Bi erken doğum olursa şuan erken riske atma sende