MervemitYldrm Sisi ayrıntı ultrason oluyor organlarına bakıyorlar çalışıyormu güzel diye birde bacak yapısı kol kafa yapısı vücuduna göre aynimi diye canım 🤗🤗
Melegimveben Ferahh boşver canım allahından bulsun ben allaha havale ettim kabul etmesede olur çocuğu takmıyorum kafama ama günahsız yavruma ölmesi için beddua etmek nedir anlam veremedim rabbim gelsin hakkından sinirlenmekte haklısın ve istediğin şeyi diyebilirsin alınmam merak etme 😘
Melegimveben MervemitYldrm ayy ne ciciler alırsın şimdi ona 😍 büyüyünce aynı giyinirsiniz belkide 😍 sağlıkla kucağına al inşallah kuzum 😘
MervemitYldrm Melegimveben amin inşallah canım seninde inşallah rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip eder 😘😘🤗
Ferahh Kıyamam ya Allah ım yarabbim böyle insanları ıslah etsin kötü biley de demek istemiyorum gerçekten böyle eşlerin olduğunu duydukça eşimin elini ayağını öpesim geliyo ya Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki 😔
Melegimveben Ferahh amin cümlemizinde kuzum üzme sen kendini ben artık üzülmüyorum bebeğim çok şükür sağlıklı oğlum oluyor inan kafama bile takmıyorum o yaratığı 🤣 çok mutluyum oğlum oluyor rabbim babasına benzetmesin bütün huylarını benden alır inşallah 🙏🏻😘
Melegimveben MervemitYldrm dünkü postumu okuduysan anlamışsındır canım insan değil evden dün kovdum zaten gelemiyor şimdi gelmesinde zaten inşallah hiç gelmez dayanıyorsam çocuğum babasıyla büyüsün değil sağlıklı doğsun diye dayanıyorum yoksa karnıma tekme atıp çocuğumu öldüreceğini söylüyor
2cocukannesi Eşin bana sinir hastası gibi geldi canım ilaç kullansa iyi gelir ama ikna olmaz böyleleri deli miyim der
Melegimveben 2cocukannesi aynen öyle diyor canım delimiyim ben diyipvkavga çıkarıyor hatta o yüzden artık düzelmesi için cabalamıyorum ne hali varsa görebilir bizden uzak allaha yakın olsun
Melegimveben Sonmez3334 üzme kendini kuzum ben iyiyim merak etme rabbim eşimi ıslah etsin oğlum bana yeter hiç üzülmüyorum artık 🤗😘