Esra5 Melegimveben bana kız dendi ama benimkide hemen belli oldu 13 haftamdayım bugünde kanamam oldu başka bir doktora gittim oda yüksek oranla kız dedi
aysbuk2baby bebekkaradag bişey sorucam Ya tamamen meraktan ☺☺ Acaba ultrasonda bebişinize bakılırken daha kasığa yakın mı bakıldı yoksa daha göbeğe yakın mı? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕💕
Handemre Merhaba hamişler ☺ Herkese hyrlı olsun öncelikle ama erken dönemde yanılgı çok oluyor doktorum bana 12-13 haftalarda hep erkek dedi sonra kıza döndük şuan 22 haftalık olduk biraz daha büyümeden sakın bir hazırlık yapmayın tavsiyem 💕
Tgbabsra bebekkaradag terazi burcu olursa senin için iyi olur ben teraziyim kendini sevdirmeyi biliyor terazi burcu ne kadar terazi çocuk gördüysem de öyle tabiki önce sağlık gerisi pekte önemli değil
Sisi Esra5 ben dr songul hanima gidiyorum canim bana dabyuzde 90 kiz dedi ama yanilma payida var dedi
Sisi Esra5 bugun ikili teste girdim canim radyoloji dr uda tahminde bulunmadi hic. Kiz deriz erkek cikar erkek deriz kiz cikar daha cok kucuk 16 dan oncr belli olmaz o isler dedi. Mantiksiz olur tahminde bulunmak dedi