Se3008 Banada 13.haftada yüksek oranda kız dedi bugun (16+3) pipisini gördük 🙊 öyle alıştırmışım ki kendimi kıza kısa bir şok geçirdim diyebilirim 😬
Sonmez3334 Se3008 aaa ben 12 haftalikken doktorum cok kucuk emin olmadan da soylemem dedi 16 haftalik olunca gel dedi bir haftam kaldi
Kbrbsr Gulnara98 benimde 21 eylül valla benimde göstermedi çarşamba 16. Haftaya giricem meraktan gidicem hemen 🤗
Sonmez3334 Kizlar 14+6 olduk gobegim cok sis bu durum beni cok rahatsiz ediyor ya gazim var kabizimda ayni durumda olan varmi
Perimm Sonmez3334 bende öyleyim canım çok rahatsız edici bir durum..karnımın içine resmen hava basılmış gibi..14+2 yim bende
Sonmez3334 Perimm cok kotu bir durum ya 6 7 aylik gibi gobegim sence normal mi sanki ben tek boyleymisim gibi gelior
Perimm Sonmez3334 bencede normal değil ama burda çok okudum çoğu arkadaşın sıkıntısı bu..geçer inşallah biraz daha sabır
bejanne00 bebekkaradag 13deyiz bizimki sırtını döndü inatci olucak bakalım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin butuuuun annelerimize insallah ♥
Esra5 Melegimveben benimkide eylül sonu ekim başı doktorum 30 eylül dedi 12+2 günlüğüz bugün gidicem belli olurmu acaba
Esra5 Tuqbabars ilk neye göre demişlerdi kız diye doktorum bana kemik yapısına göre %90 kız dedi inşallah benimkide değişmez 😊
Tuqbabars Esra5 bana da aynı kemik yapısına göre demişti daha sonra 13 haftalıkken gittim bizimki hemen gösterdi %90 kız dedi şimdi 17 deyiz%100 kız ☺ Rabbim sağlıklı gönlüne göre versin canım hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin 🤗