Sirin96 Dependin bi orta boyu bir büyük boyu var büyük boyu kaç kiloya kadar oluyo acaba onu alıp almamakta kararsızım bide külot lu olmadı avantajmı yoksa uzun pedlerden almakmı daha iyi
Aleyy00 Sirin96 deepend daha mantıklı canım ilk kanama biraz fazla oluyor. Ve dikişlere vs de sürtünmüyor ped kadar (tabi ki normalse doğum) ama ilk etapta kanama için ped olmuyor hem bunu yanlarından yırtıp atıyorsun rahat oluyor
Sirin96 Aleyy00 depend giymek için sürekli pijama çıkarmak uğraştırır diye düşündüm ama benim sezaryen olacak doğumum
CanselMayis Sirin96 sezeryanda hemsireler sürekli kanamaya bakmaya gelio dikişlerden ötürü onu acmak ve kapatmak zor olur hasta bezi öneriyorum bende 17 gün önce sezeryan oldum saat bası kanama kontrole geldiler cok kanamam olmadı ama içimi temizlemişlerdi
Felipe Derya21d merhaba ben de normal doğum olur diye almıştım dependi ama sezaryene döndük yine de lazım oluyor mu
bulutsmomm Bende de külot olanı vardı ilk günlerde kanama yogun oldugu için ben içine hastanenin verdiği pedi koydum saha rahat oldu hem çamaşır giymek zorunda kalmadım hem de sızıntı korkum olmadı sızsa bide depende takıldı 😄
esraceylan Bende 80 ile doğuma girdim normal doğum yaptım. Doğumdan hemen sonra hastanenin verdiği hasta beklerinden takmışlardı kanamamın yoğun olduğu zaman onu kullandım ertesi gün depende geçtim büyük boy almıştım çok rahat ettim
Mutlu12 Sirin96 ben doğuma giderken 92 kiloyum büyük bedenini aldım doğum yapalı 1 hafta oldu 77 ye düştüm büyük bedeni daha iyi sizfirma sıkma yapmıyor
Burcu_shn paketin üzerinde kilo aralıkları yazıyor mudur acaba? Şu an 72 kiloyum. Yaklaşık 1 ayım var ikiz hamileyim. Fazlasıyla büyürler filan diye emin olamadım alamadım 🧐
Ozgdnc Burcu_shn merhaba bende ikiz gebeyim ve 84 kiloyum. Büyük bedenini alın zaten lastikli öyle belinizden falan düşmez çok rahat olur aksine büyük almanızın bir zararı yok
Burcu_shn Neslhnugrlu hmm benim normal bedenim 38 ama hemen eskiye dönülmüyorsa büyük almak mantıklı o zaman 🤔😅
Deletedmom217 Büyük boy alın. Doğumdan sonra hemen şişlik inmiyor zaten. Ben doğumdan sonra da 3 4 paket daha kullandım.
Neslhnugrlu Burcu_shn Lastikleri o kadar gevsek degil sıkı buyuk bedeninde rahatlikla olacagini dusunuyorum
Burcu_shn Ozgdnc bol gelip sızdırma durumu olmaz yani. Tamam büyük alayım o halde. Çok teşekkür ederim 😇
Derya21d Felipe ilk birkaç gün benim işime çok yaradı sezeryan da olsa kanama oluyor sonra normal pede geçtim
MehtapSevim Benim doğuma 2hafta kaldı 65kilo olmama rağmen büyük boy aldım sıkmasın daha rahat olsun diye, çevremde doğum yapanlarda hep büyük boy al daha rahat diye önerdi ayrıca sezaryen normal doğum hiç fark etmez lazım oluyor