Feyzanurunbaby Esmalpaslan66 benim karnımda hiç yoktu bide bacaklarımın arka kısmında oralarda bile çıkmış 😊🙄
Esmalpaslan66 EgeBebek Feyzanurunbaby Aynen ya hormonlarımız iyice değişti kıl köklerim sanki kalınlaştı inşAllah geçer Doğumdan sonra kaç haftalıksınız😊😊😊😊
Damla________ Ben senede bir kez bacak alırım o kadar geç çıkar yine aynı ama karnımda oldu biraz oda hamilelik döneminde ki çizgi herhalde
Zehra PrensAnnesi aynn katılıyorum sze bndede önce artış oldu snra azalma oldu 18 haftalık hamileym ☺
Burcu Bende suan 38haftalık hamıleyım. Karnımda hıc olmazdı. Ama hamılelık boyunca tüylenmem oldu. Doktora sorduğumda normal olduğunu erkek bebeğe hamile olan annelerde biraz daha fazla tüylenme olacağını söylemişti.
Naznaz Bende 10.haftalarda artış olmuştu bıyıklarımı bugun alıyordum iki güne cıkıyordu😝 şimdi 16.haftayız tüylerimde azalma oldu geç cıkıyorlar cok şükür 😅
Esmalpaslan66 Valla bnde öyle kaşlarım bıyık hemen çıkıyor ve bacaklarım filan baya bi aştı kendini daha cinsiyetini bilmiyoruz sivilcelerimde oldu erkek bebişim mi olacak sağlıklı olsun o yeter bana gönlüm erkek diyor kısmet