Sefiriniizi Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Öyle süslü cümleleri pek beceremem. Spontane yazacağım..
Hormon ilaclarinin vücutta ve ruhta nasıl tahribat bıraktığını çok iyi bilirim. Kimsenin ne düşündüğü hiçççç önemli değil. Önemli olan senin ne hissettiğin.. Senin mutluluğun.. Şunu çok iyi bil ki; bugün abarttı diyen insanlar, bütün bunların 100 de 1'ini yaşasa senden daha güçsüz olurlar. Emin ol buna! Çevremde ben de yaşadım hep. Bana boşver diyenler, en ufak şeyde ortalığı birbirine katıyor. Maalesef insanoğlu tüm canlılara göre daha üstün ama bir o kadar da acımasız olabiliyor. O yüzden onları zurnanın son deliği gibi düşün ve yoluna bak.. Bir süre ara ver, vücudun dinlensin.. Ruhun için ne istiyorsan onu yap. Bir yerden başla. Ben sabaha kadar düşünüp bir yol alabilen , bir çözüm bulan kimseyi görmedim, kendim de dahil.. Allah ol diyorsa ne olursa olsun o olur. Hiçbir kulunun mağdur olmasini istemez. Imtihan verir ve seni izler. Sabreden, dua eden ve tevekkül eden herkes bir gün kazanır. Ama öyle ama böyle..
Biz, hakkımızda neyin hayır, neyin şer olduğunu bilemeyiz. Gaybi Allah bilir.. Biz sadece oyunu oynarız, perdeyi Allah kapatır..
Bu yüzden elinden ne geliyorsa onu yap ve yalniz olmadığını bil. Sen değerlisin. Sevgiyle kal..