Bahar4516 Ya su ıcmekten gına geldi ama halen bıtmıyo nasıl kurtuldunuz bu enfeksıyondan yardım kızlar
Deletedmom317 Bahar4516 benim azalmış biraz günde üç kez iç çamaşırımı değişiyorum. Ve sürekli su içiyorum. Sizin değeriniz kaç acaba suan
spiker_anne Bahar4516 30 haftaligim ve suan enfeksiyon yuzunden erken dogum riskim var ve hastanede yatiyorum mutlaka doktorunla görüş gerekirse yatış versin
ilkbahar Buskprl ben de burda görmüştüm klozet kullanmayı bırakarak diye.. Bugün bırakmayı denedim ama daha 17 haftalık olmama rağmen karnımda bi kasılma oldu 🤪
Buskprl 1Kubra_ valla orasını bilmiyorum canım herkesin bünyesi farklı. 25 haftalık gebeyim iki kez ilaç kullandım ama enfeksiyonum geçmedi. Klozet kullanmayı bırakınca düzeldiğimi fArkettim
Buskprl ilkbahar yavaş eğilip kalkarsan bi sıkıntı olmaz bence. Hem hijyen hemde sağlık açısından normal tuvalet daha sağlıklı. Hem de normal doğumu kolaylaştırıyor hareketler.
Rabissss spiker_anne bende aynı durumdayım 24. Haftamdan bu yana çekiyorum şu enfeksiyonu 30 oldum hala aynı kaç tane ilaç kullandım daha da ilerlemiş erken doğum riskim de var😔
feyzaa06 Dün akşam doktora gittim bende. Kanlı ve sancili bir şekilde idrar yaptım ve aşırı korktum bebeğe bisey olucak diye. Çok şükür bebek iyi antibuyotik kullaniyorum kanama durdu yanması hafif devam ediyor
Nl-oguz3561 Bahar4516 ya kizlar bendede varmis doktorum 2 doz antibiyotik verdi kullandim benim bikini bolgemde aci oluyo yanmadan ziyade bide sancim oluyo ara ara 34 haftaligim kizlar bu arada gectimi bilmiyom
Nml06 Bahar4516 canım benim doktor munorul ve cefaks diye b kategorisinde antibiyotik yazmıştı çok şükür geçti, sende bi hekime danış
spiker_anne Alyami bnim suyum geliyomus gibi akintim oldu sancım oldu kasılmalar ic camasirim surekli ıslandi kasiklarim ağrıyordu
Nur_F 21 haftalığım bende 3 günlük bir antibiyotik kullandım maalesef hiç bir yararı olmadı aksine biraz daha artmış tekrar antibiyotik verdi doktor antibiyotik kullandığım içinde tedirginim ama bebeğe bir zararı olmaz dedi doktorum
FSB Bahar4516 benim doktorum yaban mersini barındıran Urinonvef verdi. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İnternetten araştırın doktorunuza danışın belki faydalı olur..