hilal-ali32 Mayıs Anneleri ne durumdasınız ne gibi şikayetleriniz var ? Benim aldığım nefes bana yetmiyor gibi ağzımdan alıp veriyorum 😂
Deletedmom317 hilal-ali32 23 haftalığız arada bel ağrım ve bacak kramplarım oluyor yinede bin şükür halimize dayanılmıycakmgibi değil🥰
Gokceylmazz hilal-ali32 2 gündür şiddetli kasık ve adet sancısı ağrılarımı saymazsak güzel gidiyor 24+2yiz
Yaseminturan_ hilal-ali32 23+6 olcaz birazdan :) çok şükür genel olarak iyiydi ama iki gündür miğde yanması başladı 🤦🏻♀️ bel ağrısı ve nefes daralması da . Sağlıkla kucagımıza alalım inşAllah,nasipse 24 mayıs da gelecek minikommm🥰
HocaAnne 8ay 20 günlük bebeğim var ve 24 haftalık gebeyim kendi rahatımdan çok onlara nasıl yetebileceğim düşüncesi beni endişelendiriyor
ariyaliyya HocaAnne bende aynı snein durumundayım ama erken Doğum riskim var 30 hadtalara kdar dayanabilirmi 😢😢
Deletedmom0089 Uykusuzluk uyuyamama var canim bacak ağrısı başladı 1 haftadır. Akşamları da nefes darlığı çekiyorum. Sanki mide bulantılarım yine geldi gibi iki üç gündür bulantım var. 26+5 haftalık gebeyim bu arada.
mlkeengn Çok rahat geçiyor şimdilik akşamları çok tekme atıyor sadece :) Bir de gece 4-5 gibi uyanıyorum sürekli 😅
heyeCANm 26+5 bizimde insallah mayisa kalmadan dogururum cok istiyorum. Mide yanmasi disinda sikintimiz yok cok sukur. Cok hareketli bi oglum var saglikla alalim insallah hepimiz kucagimiza 🙏🏻
Sewimli Haftadayım şimdiden çok kilo aldım yaşadığım yer karla kaplı düşerim korkusuyla yürüyüşe de çıkamıyorum nefesim de hiç yetmiyor 😊
Loresima3 Haftadayız ve mide yanması mahvediyor beni 5 gündür. Gaviscon aldım bu akşam doktoruma sorup, şu anda bir şey yok umarım başlamaz...