mrvkrs Arkadaşlar kanama lekelenme vardı doktor bunu yaptır dedi sizce yaptırayım mı kullanan var mı?
esraaa86 mrvkrs benimde bugün rahimde az kanama var dedi,progstn verdi,içip içmmk konusunda kararszm çünkü düşecek bbk zaten düşer diyolar
Gizem_37 mrvkrs progestran verdiyse doktor muhakkak kullan canm cunku dusuk engelleyici bir hap benimde hamileligimin ilk 3ayi riskli gecti rahimde kese etrafinda kanama vardi cok sukur progestern ve pruluton igne ile suan 26+3 olduk risk kalmadi
TAkilicci esraaa86 öyle şey olur mu tabiki rabbim verir rabbim alır fakat bizim elimizden geleni yapmamız gerekiyor progestan bizim rahim duvarımızı kalınlaştırıyor bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor
Esnakdnz esraaa86 canım tabiki allah nasip etmiyorsa düşer ama sen tedbirini al taktirini allaha bırak. Kullan bence progestan kesenin sağlam durmasını sağlıyo onun dışında başka bi yan etkisi zarar veren bi durumu yok. Kuzenim 9 ay boyunca kullandı ve onun sayesinde doğurdu düşmesini engelledi.
Asyaaafatih esraaa86 hayir canım olur mu öyle şey kullanın o pregestan sayesinde ben şuan 15 haftalığım. Lutfen basite almayın. Birde ben alttan alıyordum zor olsa bile kullanmak önemli
ariyaliyya Gizem_37 benim de erken Doğum riskin var 23 haftalık gebeyim doktor banada progestan verdi çok korkuorm 😢
Burcuyildiz Gizem_37 merhaba, benimde kese etrafında kanama var, 5.haftadan beri, şimdi 14 haftalığım, hala geçmedi, lekelenme olarak geliyor, sizin tamamen geçti mi, bende geçeceği günleri bekliyorum
esraaa86 TAkilicci bilemiyorum bana verdiği fitil çok ciddi bişi olmadığını söledi zaten agrım da yok boşuna iççkmişim gibi bi his var içimde
pamuk32 Honeyy canım bende haftada bir iğne kullaniyorum ama iğne olduğum yer çok acıyor top gibi kaldi dokunamiyorum oturamiyorum 🥴
TAkilicci esraaa86 progesteron zaten hamilelerde olan bir hormon canım vücudunda var yani sen bilirsin ama bence kullan
Soongul123 mrvkrs tabiki yaptırmalısınız hemde hiç beklemeden benim adet kanamasi gibi kanamam vardı doktora gittiğimde doktorum hem iğnesini hemde hapını verdi yavaş yavaş kanamam kesildi şuan oğlum 7 aylık kucağımda aksatma ilaçlarını yaptır hemen canım
Gizem_37 Honeyy bende hic kanama veya kahverengi lekelenme olmadi canm sadece kese etrafinda vardi doktor kanama olur dedi ama olmadi cok sukur 15. Haftadayken riski atlattik kese etrafindaki kanama dagilmis dedi doktorum ama halen daha ev isi yapmiyorum
Shda_45 mrvkrs hamileligimin ilk gününden beri kullanıyorum kanama da geçirmiş biri olarak 33 haftalık gebeyim hala kullanıyorum sizde mutlaka kullanın zararı yok aksine faydadı var rahim için gebeliginizde 🙏🙏
Eros mrvkrs tabiki verende alanda rabbim ama sen tedbirini al. Benim ilk gebeligimdede rahimde kanama alanım vardi doktor hic bi ilaç vermedi 8. Haftamda bi anda kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim. Şimdi 7 haftalık hamileyim yine aynı şekilde bu hamileligimdede kanama alanım çıktı bi seferki doktorum hemen progestana başladı sabah akşam vajinadan şuan allaha şükür küçüldü kanama alanım sadece akşam kullanıyorum. Sen tedbirini al kullanmaya başla taktir allahtan.
Gizem_37 ariyaliyya rabbim yar ve yardimcin olsun canm dinlenerek gecir progestran ile insallah zamninda dogum yaparsın