mavipapatya Koalina Bende heyecanla bekliyorum ya o ağrıları sızıları 😂 belim az ağrıyor aha doğum başlayacak diyorum yok öyle bir şey 🤷♀️
Koalina mavipapatya Ben sezeryan olucam Canım planlı gitmek istiyorum panik bir insanım nişanım suyum gelicek diye acayip korkuyorum 😅
mavipapatya Koalina Bende paniğim ama normal doğum istiyorum inşallahta normal olur 🙏 Sancımı bekliyorum bende ama gelmiyor 🤷♀️ C.tesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek. Daha bekleyecek miyiz yoksa suni ile mı başlatacak bilmiyorum
kevserinannesi mavipapatya bende normalden yanayım hem bebek hem kendim için bugün çok az sancım çıktı c.tesi ve pzt tekrar gircem nts ye inşallah gelir artık planlı bir bireyim kızımın bu kadar plansız ansızın gelicegi duygusu panik ettryo 😂
mavipapatya kevserinannesi yine hüsran 😂sancı yok çocuk daha kanalda değil 🤷♀️ doktor salıya kadar bekleyelim dedi 😂
kevserinannesi mavipapatya biz akşam gidicez 8 gibi bakalım benimde hala tık yok ama belki nts de çıkar
mavipapatya kevserinannesi nst de bir şey çıkmadı benim sıfır belirti ya bu bebe niye gelmiyor 😂😂 02.02.2020 istedim ama gelesi yok sanırım 🤷♀️ Doktor salı günü artık doğumu başlatabilir gelmezse o güne kadar 😏
mavipapatya Kivanburak Baya nazlı ve inatçı bebelerimiz var 😂 doğunca da öyle olursa işimiz var bizim bunlarla 🤗
mavipapatya kevserinannesi söylemedi canım 😏 ama rahim kasılması çok fazla 2 gündür bence acılma veya yumusama oluyor ama doktorum ben sormadıgım için soylemşyor galiba
mavipapatya Kivanburak Doktor ne dedi 🤔 Ben bugün plates topu aldım Şok'tan indirimdeydi. Biraz plates hareket edeyim belki kanala girer bebek 🤷♀️
kevserinannesi mavipapatya açılmam yok yarım saat te gelen bi sancı varmış yatıralım mı ister misin dediler bende hastanede kalırsam ne ler olucagını bildigim için istemedim hala sancı hissetmiyorum zaten pzt tekrar gel dediler
hanifebozaslan27 mavipapatya canim sadece alttan muayene ile görebilir açılmayı ve benim açılmam artıkça hafid kanamalarım oluyordu
Kivanburak mavipapatya istersen suni sancı verelim alalim dedi ben de yok dedim. Kendi sancimi beklim dedim. Haftaya kadar doğmazsa gel dedi bakalim
mavipapatya kevserinannesi Bende salı günü gidicem. İnşallah o güne kadar sancılarımız olurda hayırlısıyla doğururuz 😂
mavipapatya kevserinannesi peki senin bebiş kanalda mı? Benim rahim hâlâ kapalı ve kanala inmemiş 😏 napıcam bilmiyorum