Gkhnm97 Eceveannesi benim indi canm biraz var o da zamanla inecek tabi daha 10 gunluguz sonucta bndr ondan cok korkuyodum ama iniyo🤣
Gkhnm97 Seluna merhaba canm korkma hic bsey olmuyo rabbim veriyo kolayligini ben spinal anesteziyle oldum cok rahatti bebegimle ilgilendim bilincim acikti agrilari daha az hissettim ama genel olsaydim cok agrim olacakti bnce spinal ol
Gkhnm97 Senyorita aynen canm cok sukur kavustuk bnm suyum bitmisti bebegim risk altindaymisti o gun tesadufen kontorlum vardi kontorole diye gittim dogurdum geldim karaciger enzimlerimde aniden yukselmis bebegimle kavusamiycaktim Allah korumus doktor verilmis sadakaniz varmiş dedi canm
Senyorita Gkhnm97 İnanmıyorum kuzum, Allah korumuş gerçekten. İyi ki o gün kontrolün varmış. Çok geçmiş olsun, çok şükür ki ikinizde sağlıkla atlattınız. Kuzunun ismini ne koydunuz bu arada?😍
Sultan1903 bsra18- sondadan bahsediyorsunuz sanırım, söyleyin buna hakkınız var,bende öyle yapıcam çünkü.en azından sadece çıkarmayı hissederiz.takmayw göre daha kolay olur.
bsra18- Sultan1903 etrafımdaki çoğu kişi takarken en ufak bişe hissetmediğini aksine çıkarırken hafif yanma olduğunu söylüyor ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı 6 günün kaldı sağ salim doğsun da bakalım
Dilekerdmr bsra18- kızlar sizi etkilemek istemem herkes farklıdır kiminin canı çok tatlıdır ama sonda kadar berbat bi acı yok epidural iğnesini bile hissetmedim 😊 şimdi 2.hamileliğim sonda beni çöp korkutuyor 😔 üstelik alerjim de var dikişlerim için ağrı kesici de alamıyorum acımı düşünün hepinize kolay sağlıklı doğumlar ❤️
Dilekerdmr Zuzum_20 merhaba sonda uyuşuk takılıyor demişsiniz bana direk taktılar ameliyata gitmeden 😢 çok canım yandı yaa eğer öyle bişey varsa bu doğumda söyleyim ebelere
Zuzum_20 Dilekerdmr bende burda uyusmadan takılanları okumustum korkmuştum doktoruma dedim uyusukken takılıyor dedi öyle oldu söyle bence canım🙂
Senyorita Gkhnm97 Yaptım kuzum, 18 şubatta birden suyum geldi apar topar sezeryan oldum.🙈🙈 Sen ne yapıyorsun,nasıl geçiyor zaman? Fıstığın nasıl? Bu arada annelik cidden çok zormuş.🙈🙈
Gkhnm97 Senyorita gözun aydin canm saglikla buyut insallah kac haftalik dogdu 😊 bnm fistik iyide valla uykusuz geceler cok zormus ya artk gecem gunduzum belli degil 🥴😊
Senyorita Gkhnm97 37+3 te doğdu kız benim zilli erkenci çıktı dayanamadı.🤣 Yaaa uykusuzluktan ölüyorum var ya😭😭😭😭
Gkhnm97 Senyorita bnmkide 37+4 te dpgdu canm bizim kizlar aceleci cikti valla bnm uykular haram oldu gencligim talan oldu uykuyu unuttum ya cok zorr😁😔😭😭😭
Degisken Hayır takılmadı.doğumdan sonra küçük tuvaletimi yapamadım sıkıştım ama yapamıyordum o yüzden sondayla idrarı aldılar.1 gram hissetmedim.sonra düzeldi zaten.
DenizEliz Zuzum_20 sezaryan çok mu kötü gerçekten vücuda nekadarlık bir kesik atılıyor? Ve çok ağrınız sızınız oluyor mu