Ozgearslnn bsra18- 😂😂 işte o imkansız ben taktırmayan bi doktor görmedim.En azından çalıştığım hastanedeki bütün kadın doğumcular taktırıyodu 😉😄
Zuzum_20 Gkhnm97 bende öyle dedim doktorum genel de bogaza çol gıcık geliyor buda dikişlerini acıtır uyanırken çok agrı ile uyanıyorsun bebeginde senin için de saglıksı spinal dedi tamam dedim kendimi motive edemedim açıkcası korkarak girdim ameliyatta bişey yoktu gaz sancısı olmasaydı hiç bişey yok korkulcak agrılara igne yapıyolar ameliyattan sonra zaten ilk günü atlattın mı geçti zaten canım yani illaki bişeylere katlanacagız normal yada sezeryan için de geçerli bu ama ameliyat kısmından korkma hiç ☺️
Ozgearslnn Serciko İnan benim ağrı eşiğim çok düşüktür çok da nazlıyımdır, ayrıca ameliyatı bütün ayrıntılarıyla bilmeme rağmen hiç korkmamıştım tek korktuğum sondaydı daha önce hiç taktırmadığım için nasıl olur bilemiyodum ama ben ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım. Bu arada bende hemşireyim sayısını hatırlayamayacağım kadar çok sonda taktım ve çıkarttım ama dediğin gibi herhalde ağrı eşiği çok çok düşük olan (yada baya bi nazlı olan) sadece 1 kişinin sondasını çıkartırken ağlamıştı onun dışınds kiösede bir sorun olmamıştı😊😉
Demet_38 Zuzum_20 ben iki Doğum yaptım normal doğumdu korkuyorum normla Doğumdan bunu sezeryan istiyorum allah nasip ederse zahmet olmazsa detaylı anlatırmısınız nasıl oluyor ağırısı kalkması ne bileyim
Zuzum_20 Demet_38 anlatırım tabiki canım ☺️Agrı oluyor evet ama normal dogumdan hemen sonra kolay ayaklana biliyorsan normal dogur derim ameliyatta hiç bişey yok spinalı hissetmiyorsun sadece ilk igne normal kan alır gibi acıyor sonda uyusukken takılıyor ilk kalkış elbette korku veriyor ama benim tahminimden kolaydı gaz sancım çok oldu buda dikişlerime baskı yaptı agrım oldu bu sebeble onun dışında bebegı bı kac gun yardımsız bakamıyorsun canım ☺️
Dilekerdmr Zuzum_20 merhaba sonda uyuşuk takılıyor demişsiniz bana direk taktılar ameliyata gitmeden 😢 çok canım yandı yaa eğer öyle bişey varsa bu doğumda söyleyim ebelere
Zuzum_20 Eceveannesi malesef kaldı şuanlık bes gundur tek basıma ılgılenıyorum ondan önce ılk ıkı gun agrım vardı ama ılk gunu atlattın mı bışey yok☺️☺️
Senyorita Gkhnm97 Oy oy kuşum maşallah hayırlı uğurlu olsun minik kelebeğin.😍😍😍 Durumunuz nasıl? Prenses nasıl? Benimde 2 hafta kaldı çok şükür.🤣
Seluna Gkhnm97 merhaba, 10 gün önce yazmışsınız. Benimde sizin gibi korkularım var, Allah izin verirse bende genel olacağım, sizin nasıl geçti? Siz nasılsınız, bebeğiniz nasıl? Tavsiye, tecrübeleriniz neler 😊
Gkhnm97 Senyoritatesekkur ederim canm cok sukur iyiyz canm ama uykusuz geceler basladi seninde az kalmis baya normalmi bnm zorunlu sezeryan oldu canm 37+4 te dogum yaptim 🥰😍🥰
Senyorita Gkhnm97 Kuzu yok valla normale cesaret edemiyorum çok korkuyorum. Ben de sezeryan olacağım. Ay hazır bulmuşken sorayım nasıldı sezeryan? Toparlanabildin mi?🙈
Gkhnm97 Senyorita ben gayet memnun kaldim canm spinal oldum tam 11. Gun bugn dogum yapali sanki ben dogum yapmamis gibiyim herseyimi kendim yapiyorum sadece ameliyattan sonraki surec zor biraz agri oluyo ama 1 haftada hic bseyin kalmiyo
Gkhnm97 Seluna merhaba canm korkma hic bsey olmuyo rabbim veriyo kolayligini ben spinal anesteziyle oldum cok rahatti bebegimle ilgilendim bilincim acikti agrilari daha az hissettim ama genel olsaydim cok agrim olacakti bnce spinal ol
Kubiskrk Bence hiç korkacak bişey yok ben 18 yaşımda ilk sezaryanı oldum ve sıfır acı zaten ameliyatta hiç bişey anlamıyorsunuz bir tek üşüyorsunuz soğuk diye. Ben sadece üşüdüğümü hatırlıyorum sonrasında odaya çıkınca ağrılar oluyor oda çok normal elimizi kesince bile acısı oluyor ama 3-4 güne kadar herşey normale dönüyor sezaryen yapacak olanlar hiç korkmayın ben tekrar hamileyim bir an zaman geçsin olsun bitsin diye dua ediyorum 😊
Senyorita Gkhnm97 Çok sevindim ya her şeyin güzel geçmesine. Bir de kavuşmuşsunuz prensesinle insan daha ne ister.😍😍
Gkhnm97 Senyorita aynen canm cok sukur kavustuk bnm suyum bitmisti bebegim risk altindaymisti o gun tesadufen kontorlum vardi kontorole diye gittim dogurdum geldim karaciger enzimlerimde aniden yukselmis bebegimle kavusamiycaktim Allah korumus doktor verilmis sadakaniz varmiş dedi canm