Kızlar dün çarı muayenesi oldum 2.5 cm açılmam var böyle ne kadar daha bekler artık doğsun istiyorum 🌸
ayrıca muayene sonrası kan geldi az önce baktım akıntıyla karışık yine hafif kan görünüyor. Doktorum rahim ağzı inceldiği için kanama olur demişti ztn ama benim kana karşı büyük bi fobim var gördükçe tamamen morelmen olarakta kötü oluyorum. Sizdede kanama olduysa nekadar sürüyor
38+3 ve 2.5cm açılma muayene sonrası kanama
Adanur canım tam bununla ilgili bir post arıyordum 🌺 salı günü benim de nişanım geldi ağrım olmadığı için dün gittim doktora çatı muaynesi yapıldı ve 1 cm ağrım başladığında sıklaştığında gelmem söylendi. Dün akşam ağrım başladı ama sık aralıklar değil ve sürekli kan geliyor adetliymişim gibi pıhtı şeklinde geldiğide olmuş gece normal mi kafam çok karıştı hala da geliyor yani
Bebs canım ağrın olmaya başladı mı peki
Huzursokagi
Arada kasık ağrım oluyordu düzensizdi , önemsemiyordum. bu sabah 2 kez belime ve kalçama vuran sancı girdi takip ediyorum bakalım düzene girer şiddeti artarsa hastaneye gideceğim
Huzursokagi bana doktorum kanama olacağını söyledi canım zaten rahim ağzından geliyormuş öyle söyledi. Ama bnm kana karşı büyük bi fobim war gördükçe kötü oluyorum 😊 bendede hafif ağrı war kasıkta arada çatı kemiklerimde ama hp düzensiz
Bebs benim dün akşam yediden bu yana öyle ama sıklaşmıyor da 😔
Adanur Allah hepimizin yardımcısı olsun canımm 🤲🏻❤️
Huzursokagi canım hemen git doktr bana adet kanaması gibi kanama olursa hemen gel dediler
46_mngm_46 dün gittim işte canım kanamam vardı doktor normal ama bi ameliyathaneye git dedi nst kontrol için gittim 1 cm açıklık var dedi nst sancı yok doktor sonra suyuma baktı oda normal, istersen yatış yapalım ama beklersin dedi gerek duymadım bende çatıdan sonra daha devam etti kanamam az önce bitti çatıdan sonrada normal diyorlardı bende gitmedim sancım sıklaşmadığı için 🤔
Huzursokagi bebegin hareketlerine dikkat et canım azalırsa git inş biran önce alırız bebişlerimizi kucagımıza tüm hamişler olarak 🥰
- Düzenlendi
46_mngm_46 3 cm açılmam daha yatış yapılıp suni verilebileceğini söylediler istemedim yani dayandığım kadar durmak istedim ne kadar sancımda olsa 😞 suyu falan iyiydi herhangi bir sıkıntı yok dendi eve geldim ama sancılarım sıklaşmıyor 😢😢😢 Aminnn canım hayırlsıyla Rabbim nasip eylesin 🤲🏻❤️🥰
Huzursokagi canım bende aynı durumdayım akşamları mide bulantısı başladı sancıyla gitmek istiyorum ama sancı cok hafif oluyor
46_mngm_46 Allah yardımcımız olsun canım Rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Huzursokagi evet öyle oluyor canım bır kac gune dogurursun ben ılk kızımda oyle olmuştum
Huzursokagi bence evde cekın sancınızı ben ılk kızımda sızın gıbı oldum acemılıgıme geldı hastanede cektım sancıyı cok zor oldu.evde sancı cekmenız daha iyi
Huzursokagi amin canım 😊
Adanur bende 38+3 haftalığım dün kontrolüm vardı ve çatı muayenesi oldum parmak ucu kadar açıklık var bebek baya inmiş başı elime geliyor dedi kanaman olsa hemen gel dedi dün akşam kahverengiye yakın akıntım oldu belimde ağrıyordu sonra gece tekrar geldi bugünde sabah duştan sonra geldi ama ne sancı var ne bir şey sadece dün muayene sonrası baya belim ağrıdı bende anlamıyorum ki nişan mıdır diye 🤦🏻♀️