Kayraymina Nur_arkn âmin inşallah sen nasıl oldun benimde ikinci doğum olacak bi oğlum var 3 buçuk yasinda
Nur_arkn Fatmaerturrk annem götürdü bnm kızım bna cok cok aşırı düşkün gitmk istemedi baya ağladı cok etkiliyor bni
Nur_arkn TahaninAnnesi amin inş sende bir avazda rabbim güç kuvvet versin hepimize bnmde yatışım yapıldı sabah doktorumu bkliceklermiş
SunaKzl Nur_arkn canm neden psikolojin bozuluyor ku aylardır bu günü bekliyorsun bak zamanında doğru haftada gelmiş çok güzel şükret bence ayrıca bir nefes de doğum nasip olur inşallah 🙏
Nur_arkn Kayraymina ben cok kötüym ya sancılarım aşırı var suyum hastanede geldi kanamam oldu biraz çatı muayenesi yaptıklarından bekliyorum serum verdiler sancı cıkıyor nsttete ama yeterli değil
Kayraymina Nur_arkn ben evdeyim evde çekiyorum kanlı akıntim geliyor duzene girmedi benimde daha sancilarim sabah olmasini bekliyorum
Kayraymina Nur_arkn korkunun ecele faydasi yok kendini korkutursan olan sancinda goder allah buyuktur yardim eder sen dua et canim stres yapma elinde sonunda dogacaklar
Nur_arkn Kayraymina hastanede suyumda gldi yatış yptılar geldiğimde sancım durulmayacak kdr çoktu. Su geldktn snra sancım gitti suni vercklermiş😔
Enise52 Nur_arkn Allah'ım bir avazda kurtarsın canım darısı başıma inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum 😘
Minigimveben Nur_arkn rabbim yardimcin olsun insallah canm gecen hafta bugun tam bu saatlerde ben de cekiyodum o sanciyi ama simdi boncuk boncuk gozlerime bakiyo yavrum bebegini kollarina aldigini dusun Allah yardimcin olsun insallah🤗
Prenses001 Nur_arkn Rabbim yardımcın olsun bir ayazda kurtarsın sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻