Sirius223 DeryaToprak mide yanması yüzünden kafayı yiyeceğim resmen. Bir de çatı ağrısı var. Uyku hayal oldu.
ycllksa DeryaToprak gece uyuyamıyorum eşimi işe gönderdikten sonra uyurum diye ümit ediyor yine uyuyamıyorum ve başım ağrıyor uykusuzlujtan🤦🏼♀️
DeryaToprak Berna61 hayır bır de bebek dogmadan son aylarda hangı aralıklarda uyanıksa dogunca da oyle olacak dıyorlar benım bebıs gunduz uyuyor gece uyanık dogunca da oyle olursa yandık🙈🙈
DeryaToprak RecepAliMom al benden de o kadar😂😂😂uyuyamıyoruz falan ama Allah eksıklıgını hıssettırmesın bu tekmelerın🙏🙏🙏👼🏻👼🏻👼🏻😘
DeryaToprak Sirius223 benım de suan dahıl mıdem felaket yanıyor bır bardak süt içmiş demişti doktorum içiyorum 5 dk tesir ediyor sonra tekrar baslıyor😔
Sirius223 DeryaToprak nexium ve gaviscon vermesine rağmen inanılmaz bir yangi var.30uncu hafta başından beri var bu sıkıntı. Sizde ne zaman oluştu?
haticekaplan 34+1 sabah işe gidicem ama Bi türlü uyuyamıyorum 😞tam gözüm dalmıs rüyamda doğum yapacaktım ona uyandım hormonlar dan dolayı hem psikolojikmen hemde bedenen anne olmaya hazırlıyor hormonlar bizi uykusuz geceler fln 😋
Didem25 haftadayım uyku diye bir şey olduğunu ben de unutanlardanım ağrı , mide yanması aklınıza ne gelirse mevcut🤦♀️yetmezmiş gibi bir de 4 yaşındaki oğlum hasta oldu ateşi var başında nöbet tutuyorum😔 annelik gerçekten çok zor iş ,Rabbim evlatlarımızın acısını , yokluğunu yaşatmasın🤲🏻