Gebe kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri bende bu programla pek çok şeyi öğrendim. Veeee çok şükür sonunda oğluşumla kavuştuk. 28 Ocak sabahı suyumun gelmesiyle uyandım ve bi taraftan nişanım da geliyordu. Çantalarımızı alıp hastaneye gittik ve gittiğimde 2 cm açılmam vardı ve hiç sancım yoktu. Lavman yapıldı ve sonrasında suni sancı bağladılar. Git gide sancılarım arttı fakat açılmam 3 cm’den öteye gitmedi. Sabah 10 dan akşam üzeri 4 e kadar 3 cm de kaldı. Sonra seruma kas gevşetici yaptılar ve açıklığa bakarken eliyle genişleterek artmaya başladı açılmam. Şansımıza çok iyi bi ebe abla nöbetçiydi kendi ablam da ebe olduğu için Yanımda da o vardı. En son 9 cm de kaldı ama bana hiç ıkınma isteği gelmedi ebe de beni doğumhaneye aldı kendi eliyle sıyırma yaptı fakat ıkınma kısmı benim için çok zor oldu. Ondan dolayı sürekli karnıma baskı yapmak zorunda kaldılar bende yapabildiğim kadar ıkınmaya çalıştım. Vee sabah 9 da başlayan doğum maceramız gece 23.32 de oğlumu kucağıma almamla sona erdi. Çektiğim sancının acısından zorluğundan bahsetmeme gerek yok ama Allah bir şekilde sabrını veriyormuş. Çevremde olan herkes normal doğum yapmama çok şaşırdı o kadar sancıyı acıyı çekmeme ama biz başardık oğlumla 💪🏻 Meme almada zorlanıyoruz ama onu da halledicez Allah’ın izniyle 🙏🏻 Allah doğum yapacak olan bütün hamişlere yardım etsin. Merak ettiğiniz şeyler olursa yaşadığım tecrübelere dayanarak yardımcı olmaya çalışırım. Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin 🙏🏻🤗