Blossom Yasmincrn E-nabız sisteminden ya da net üzerinden hastane tahlil sonuçları yazarak bakabilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Blossom ggulayy hemen hayvana sarmak en kolayı insanlar için. Elimden yüzlerce hasta kedi geçti. Çocukluğumdan beri kedilerin içindeyim. Benim toksoplazmam negatif. 😁 Keşke bağışıklık kazansaydım diyorum.
RuzgarsMommy Başka bir postta çiğ kiyma yiyorum bişey olmaz aman allah korur diyen bayan gelsin de okusun burayı Allah akil fikir versin dedim ama.hiç sanmıyorum
Blossom RuzgarsMommy yok artık 😲 Böyle dikkat etmezler sonra da hastalık çıkınca alakası olmadığı halde hayvanı suçlar böyle insanlar.
RuzgarsMommy Çok geçmiş olsun benim de en çok korktuğum buydu :/ inşallah henüz erken önlemi alınabilir tedavisine olur
RuzgarsMommy Blossom ya valla kafayi yicem kadına diyorum ki çok tehlikeli bak sakın yeme aman doktoruna da söyle diyor ki aman sakinmam herşeyden öyle allah korur :/ Ellerim titriyor sinirden
duygusm Yasmincrn Bebeğinizde mi çıktı sizde mi çıktı? Sizin toksoplazmanız pozitifse korkacak bir şey yok, hatta daha iyi.
Blossom RuzgarsMommy Of of! Daha hamile kalmadan tamamen sağlıklı beslenmeye geçtim. Her şeyin doğalını yedim. Sonuç dış gebelik oldu. Böyle sorumsuz mu olmak lazım ki? 🙄
RuzgarsMommy Blossom yok be canım en doğrusunu yaparsın hayırlısı ise olur olmaz o ayrı. . Ama önemli tehlikeli ciddi bilmen gereken şeyler vardır öyle ortaya bırakılmaz düşünsene anne olcaksin çocuğunu daha karnındayken korumuyorsun :/ yazık o bebeğe
BurcuYeniAnne ggulayy tokloplasma kedi dışkısından iyi yıkanmamış sebzelerden ve çiğ et iyi pişmemiş Erten bulaşır köpekle alakası yoktur . Kedi beslediniz mi ?
ggulayy BurcuYeniAnne hayır hatta bi kediye en son ne zaman dokundum bilmiyorum çok korkuyorum çünkü🙈😂
Blossom RuzgarsMommy Maalesef bilinçsiz insan çok fazla. O kadının yorumlarına da denk geldim az önce. Iyy çiğ et yemek nedir ya? Yamyam mıdır nedir! Allah akıl fikir versin.