Sevdaalizade SuleDoruk bidaha yazin lutfen dollenmeyi net soyeyin net cevap vereyim bide 95lik bi oran yanilada bilirim❤️
SuleDoruk Sevdaalizade Ben 10.08.1989 Eşim 29.03.1983 Son adet 02.06 2019 İlk oğlumda tutuyor. Ama bunda tutmadı. Hatta bu hesaplamaya göre verilen aralıkta korunmayı bırakmıştım kız olsun diye 🤣🤣
gozdevebebegi Sevdaalizade kız dedi ☺️ Özellikle inceliyorum ki sonradan erkek çıkmasın diye detaylı baktı. Peki kesin kiz mi sonradan erkek cikarmi dedigimde kiz dedi ♥️☺️
Merveeeemmm Sevdaalizade tşk ederim canım gerçeklik payını ilk çocuğumdakini söylesem siz baksanız o doğru ise bu da doğru ☺️Olabilir değil mi ?
Merveeeemmm Sevdaalizade doktor dedi bacakları açık ama çok küçük o yüzden görünmüyor ve daha çok erken biraz daha zaman geçsin dedi
Sevdaalizade SuleDoruk simdi bakiyorum kiz soylemisim ama tamamen yanlis hesaplamisim simdi yeniden yaptim erkek kesin bu yazdigin bebek
Nslihn Sevdaalizade tamam ben sana mayalanmayıda söyleyim bir de öyle bak istersen Maya 20.11.2019 Adet 07.11.2019 Ben 21.06.1991 Eşim 04.04.1990