Zivenna Sevdaalizade ayyy nasıl bir hesap ve genelde tutuyor mu ? Bu arada emeğiniz için teşekkür ederim. ( hayırlısı ile bir oğlumun olmasını çok istiyprum )
Sevdaalizade Zivenna evet canim bak yikarilara kendin goruceksin😅 yanilma cok cok az oluyo genelde. Kafam yerindeyse ve yanlis tarih yazmiyiparsa dogru cikyo genelde
Sevdaalizade Zivenna emegim helal hosunuz canim isnallah dogum girdigimde hepinizden dua isteyip giricem🤲🏻❤️ 5 nisan
Sevdaalizade Busrakabaca sevindim canim😍❤️ Rabim saglikla kucaginiza almayida gistersin insallah🤲🏻❤️❤️
Hande94 Sevdaalizade o zaman son bi kez daha ve iyi olduğunuz vakit bakın isterseniz kendinizi iyi hissettiğiniz zaman siz kimyagerdiniz dimi birde 😊 son adet:26.12.2019 / benim Dogum tarihim:04.09.1994 / eşimin d.t: 16.04.1994
Sevdaalizade Hande94 can evet kimyagerim😍. Bakiyorum canim bi daha kiz cikiyoo net ezberledim rakamlari artik😁😁. Kac haftalik simdi bebeis?
Hande94 Sevdaalizade o zaman benim dogum günümü unutmaZsınız 🥰13 haftama giriyorum doktor 16. hafta da çağırdı 3 hafta sonra kısmetse kontrole gidicez gidebilirsek eğer ortalık İnşaAllah bi an önce Allah’ın izniyle düzelir🤲
betul-33 Sevdaalizade 09.02.2020 son adet tarihim. benim Doğum tarihim 13.03.1994 eşimin Doğum tarihi 11.12.1988 🥰
yesilistann Sevdaalizade Rabbim şifa versin inşallahh en hayırlı zamanda doğumunuz kolay bi şekilde olur🤲🏻🤗