Sevdaalizade Hande94 amin guzelim sende insallahh gonlunce cinsiyeti ogren guzel hamieik gecir ve yavruna kavus🤲🏻❤️💙
Hande94 Sevdaalizade dogru erkegi yanlis yazmisim nasil yazmisim bende bilmiyorum canim vallah dunden sanci cekiyorum🥺🥺🥺 kafam yerinde degil resmen 80% kiz 24 yas olarak bakmisim sonuncuda siz 25 yasin tamam hamile klmissiniz yani bu
Sevdaalizade Esranur2 vallah canim yukarlarda var istersen bak kimseye yapamiyorum 2000 ve ustu hesap mumkun degil vallah olsa asla kirmak istemem seni
Busrakabaca Son adet tarihim 28 Ekim 2019 Eşimin doğum tarihi 22.05.1991 Benim doğum tarihim 30.05.1998
Sevdaalizade yesilistann evet canim erkek zaten. Sadece cok sancim agrim var cok yanlis yapyorum onun icin kimseye net konusmuyorum eskisi gibi yanla bilirim diyorum💙
Hande94 Sevdaalizade o zaman son bi kez daha ve iyi olduğunuz vakit bakın isterseniz kendinizi iyi hissettiğiniz zaman siz kimyagerdiniz dimi birde 😊 son adet:26.12.2019 / benim Dogum tarihim:04.09.1994 / eşimin d.t: 16.04.1994
yesilistann Sevdaalizade Rabbim şifa versin inşallahh en hayırlı zamanda doğumunuz kolay bi şekilde olur🤲🏻🤗
Zivenna Sevdaalizade ayyy nasıl bir hesap ve genelde tutuyor mu ? Bu arada emeğiniz için teşekkür ederim. ( hayırlısı ile bir oğlumun olmasını çok istiyprum )
Sevdaalizade Busrakabaca sevindim canim😍❤️ Rabim saglikla kucaginiza almayida gistersin insallah🤲🏻❤️❤️