Sevdaalizade Adel001 can ureyim seve seve seni hesablamaq isteyerdim amaa yasin coxx azdi☹️☹️ Ama elemediyimi eleyecem bu yasa esle fikir bele bildirmirdim ama sene hesabladim oglandi💙 amaa yanila bilerem cox gumanki yanilacam😅 ne olsa de mene
Adel001 Sevdaalizade can mene gız dedi ama nese geribeyem 😂😂😂 ele bilirem oğlandı hardada hesaplıyıram oğlan çıxır😂😂 ama aparata düşende pis oturmuşdu deye dedim birde nevaxt gelecem vaginalni baxdırdım dedi gızdı çaşbaş galmışam😂😂😂
1MinikMucizem Ya bana da bana da lütfen. Daha çok küçük benim bebeğim ama merak işte 😊 Son adet 8 Aralık 2019 ( döllenme Aralık ayında olmus) Ben 01.10.1995 Eşim 20.04.1994
Sevdaalizade Kizlar canlarimmm simdi uyuyorum benn yatim sozzz hepinize tahminlerimi soylicem ama simdii coook uykum geldii coookta sms var yetemiyorum☹️☹️☹️
Sevdaalizade Esramtss canim yaz sen bi daha saba bakayin uyumadan hadi cok ozur dulerim o kadar sms varki bakamiyotum
Sevdaalizade Esramtss cok ozur dilerim canim goremiyorum yani☹️ Bebek erkek💙 yanila bilirim 20-21 yaslarda ama
Sevdaalizade Adel001 cannn vaginalni duzdu mencee yasin hec olmaya 20 olsaydii yene yanilaraqda nese deyeddim bunu temiz hec vax elemediyim kimi hesabladim mencede sehvdi. Ama vaginal sehv olmazz mene12 heftesinde qiz dedi 18de oyrendimki oglan imiw ozumdede hesabda oglan idi mettel qalmiwdim yanimagimaa ne olsa menede de❤️❤️
Mevlutunuru Son adet tarihim=8 kasım 2019 Doğum tarihim =11 ekim 1992 Eşimin doğum tarihi =8 ocak 1990