Sevdaalizade Aynur__22 canim boyle anlatayim son adet subat olmus sende ve dollenme 13 subatdan sonra olmus en gec mart olmus ve senin hespta martda subatda kiz❤️ O yuzden bebegin kiz❤️. Ve yasinda 21 oldugu icin cok emin soylemoyorum cunki bu uasda yanilmam oluya ama yuzden buyk❤️ Saglicakla gelsin
Oya_Tanas Sevdaalizade sağlıklı olsun erkek kız farketmiyo ama gönlüm erkekten yanaydı çok hevesleniyorum erkek bebeklere
Nurlan Sevdaalizade can cox sagol Allahin verdiyine min şukir mende qizda var oglanda Allah olmayanlara da nesib etsin cox sagolun temenasiz eziyyet cekirsiniz
busra4259 Son adet tarihi 18.02.2020 benim doğum: 27.06.1991 eşimin: 19.02.1985 bide daha önceki bebeğim için doğruluk payını merak ettiğimden yazıyorum. Onda son adet tarihim 02.12.2017 idi. Yazarsanız çok sevinirm :)
Sevdaalizade busra4259 canim onceki bebegin kesin kiz❤️ Su anki eger dollenme subatda olduysa insallah subat olmamistir kiz. Marta 1 gun dahi gectiyse erkek💙
Zynpmira Sevdaalizade neye göre bakıyorsunuz çok merak ettim çin takvimindede şubatsa kız martsa erkek diyor bi oğlum var inşallah kızım olur diye umut ediyorum🎈
Brcbs Sevdaalizade Sevdaalizade merhaba nasılsınız benimde son adet tarihim 20 şubat ben 21.06.1979 eşim 01.12.1984
Sevdaalizade busra4259 ilk gebelik 2ci ayin 12si diye hesap yapdim canim😐 25 yas tamami icin🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fatosyener6 Sevdaalizade erkeğe benziyor dedi ama 1 nisanda kontrolüm var net olarak belli olcak insallh kızdır 🌸💃
Sevdaalizade Fatosyener6 insallah canim gonlunce olur bu yanliz bi hesap en guzelini Allah bilir🤲🏻💙💙💙💙