Sevdaalizade Aynur__22 canim boyle anlatayim son adet subat olmus sende ve dollenme 13 subatdan sonra olmus en gec mart olmus ve senin hespta martda subatda kiz❤️ O yuzden bebegin kiz❤️. Ve yasinda 21 oldugu icin cok emin soylemoyorum cunki bu uasda yanilmam oluya ama yuzden buyk❤️ Saglicakla gelsin
Nurlan Sevdaalizade hesablamalarinizda yanilma olubmu?yeni bu hesab nece faizle dogru olir?saglam övlad olsun esas odur 🤲🤲🤲
Aynur__22 Sevdaalizade adetin baslama tarihinden mi hesapliyosunuz ve az once dollenme martda basladiysa kiz yazmisdiniz lutfen bana anlatirmisiniz bunu🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Size onceden tesekkur ederim
Sevdaalizade _kizannes5 uzgunum canim yasiniz kucuk hesap yapamiyorum 20 yasdan sonra yapa biliryoryn❤️
Sevdaalizade Nurlan he anladim canim❤️ Olub tebiki 85-90 faiz duz olur geneldee inwallah ureyindeki olar💋
GizemEmir Son adet tarihi 09.01.2020 benim doğum tarihim: 02.10.1993 eşimin doğum tarihi : 27.03.1988 ❤️🧿👼🏻
Nurlan Sevdaalizade can cox sagol Allahin verdiyine min şukir mende qizda var oglanda Allah olmayanlara da nesib etsin cox sagolun temenasiz eziyyet cekirsiniz
GizemEmir Sevdaalizade Haftaya belli olucak bende erkek hissediyorum ama bakalım doğru mu🧿 Tabi öncelik sağlıklı olması🙏🏻❤️
Oya_Tanas Sevdaalizade sağlıklı olsun erkek kız farketmiyo ama gönlüm erkekten yanaydı çok hevesleniyorum erkek bebeklere
busra4259 Son adet tarihi 18.02.2020 benim doğum: 27.06.1991 eşimin: 19.02.1985 bide daha önceki bebeğim için doğruluk payını merak ettiğimden yazıyorum. Onda son adet tarihim 02.12.2017 idi. Yazarsanız çok sevinirm :)
Sevdaalizade busra4259 canim onceki bebegin kesin kiz❤️ Su anki eger dollenme subatda olduysa insallah subat olmamistir kiz. Marta 1 gun dahi gectiyse erkek💙