Sevdaalizade Rabiamesut canim cok uzgunum 2000 lere bile hesap yapamiyorum sen 2001sin yok hesap oyle cok uzgunum❤️
tgbas Sevdaalizade merahba benim kafam da netlesmeyenler var benim en son adet tarihim 28 Aralık di ben 29 aralikda test yaptım 2 çizgi çıktı doktor da geç döllenme olmus dedi en son adet tarihim 03 Ocak 2020 dedi şimdi benim en son adet tarihinin ne oluyor neye göre cinsiyet tahmini yapcaksiniz size yaptirdim ben en son adet tarihi 03 01 2020 benim 27 02 1996 eşim 15 05 1992 bu doktoruna dediği geç dollenme olmus dediği tarih simdi neye göre hesap yaparsaniz doğru çıkar
tgbas Sevdaalizade çok mu karışık yazdım 3 hafta sonra cinsiyete ogrenicem İnşallah ama merakta da duramıyorum senide görüyorum kbakma ☺️☺️
Sevdaalizade tgbas canim bu hesapimda dollenme ayi cinsiyeti belli ediyo ve sizinde dollenme muhakkakki ocakta olmus ve cinsiyyet kiz canim hesaplamalarima gore❤️
Sevdaalizade tgbas canim bu hesapimda dollenme ayi cinsiyeti belli ediyo ve sizinde dollenme muhakkakki ocakta olmus ve cinsiyyet kiz canim hesaplamalarima gore❤️
RanaaT Sevdaalizade buraya da bakmalısın benim ki hafifte olsa belli o yüzden merak ettim 🤭🤭 cevap vermeni sabırsızlıkla bekliyorum 💕 Son adet tarihi=25/11/2019 (Kasım) D. Tarihim= 06/09/1992(Eylül) Eşimin D. Tarihi= 06/01/1989(ocak
tgbas Sevdaalizade ya öyle mi ama 03 01 2020 bu tarihî vermiştim Ocak ayı erkek demiştiniz ☺️ bende sevinmiştim yanılma olmasin diye de tekrar yaptırdım çünkü erkek istiyorum da 💕
RanaaT Sevdaalizade ay nasıl doktor bana emin olmamakla birlikte kız demişti. Salı günü 18 haftalık+3 olacak inşallah belli olursa tam olarak sana söyliceeem♥️♥️