2mucizembenim Sevdaalizade Beyim yine kızdır inşallah diyor çok seviyor kız çocuklarını ama benmde gönlümden rabbim bu sefer de erkek evlat sevgisini yaşatsın geçiyor hayırlısı olsun inşallah evvela sağlık sıhhat , teşekkürler zamn ayırıp baktığın için 🌹
S-e3506 Sevdaalizade canım görümceme de bakar mısın? Son adet tarihi: 17.01.2020 Eşimin doğum günü: 01.01.1990 Benim doğum günüm:25.02.1997 Hadi canım bir tahmin et sana zahmet 😍🥰😂
_Mother_ Sevdaalizade yaa şansıma bak sen neyse çarşamba günü belli olacak inşallah teşekkürler yine de
Wonderanne Sevdaalizade bizim cinsiyetimiz belli ama sizin tahminizi merak ettim Son adet tarihim: 20.10.2019 Benim doğum tarihim: 09.04.1994 Eşimin doğum tarihi: 27.06.1992
Aslihansan Sevdaalizade yaa teşekkür ederim bi oğlum var ama hayırlı ve sağlıklı olsun da bakalım tutacak mı 😌
Damla_K Sevdaalizade evet canım iki ayrı doktor da kız gibi dediler ama tekrar bakmak istediler. Cinsiyet icin de gitmedim bu ortamda henux valla 😀 tesekkurler insallaaaahhh kız olur