Sabriye_71 Sevdaalizade çok merak ettim nasıl yapıyosunuzki 😊 cevrem hep erkek diyo karnım yok piyasada sinirlerimi bozuyolar bi siz kız dediniz toplasan 5 kişi bile demedi kuz diye 🤔 Rabbim bilir tabiki ama merak ediyor insan 😍
Elininanasi Sevdaalizade he baci estmisem men ora Selale hekimin yanina gedrdim.hec xosuma gelmedi o .hec yaxwi baxmir diqqet gostermirler.doguma 2 ay qala deyisdim hekimimi.Zulfiye xanimi secdim mende.Qorxma yaxsi olacag jnsallah.niye kesr olursan bilmek olar?
FatmaT6 Sevdaalizade Yanlış tarih vermişiz tekrar bakar mısınız son adet: 28/12/2019 Ben: 26/11/1993 Eşim: 11/11/1988
FatmaT6 Sevdaalizade Lütfen tekrar bakar mısınız tarihi yanlış yazmışım ya 😔 son adet: 28/12/2019 Ben: 26/11/1993 Eşim: 11/11/1988
gokkus0907 Sevdaalizade Benim son adet tarihim yok onu napcaz 😂 dogumdan sonra hiç adet görmedim 3 ekim 2018 olurmu 😂😂😂
Haticesmr Andelip91 şuan da ben sizin düşündüklerini dusunuyorum iki erkek annesi.oluyorum kız olsa iyiydi ama ikinci de erkek😂
Andelip91 Haticesmr allah hayırlı evlat etsin. Gönül ister ki Allahın her iki ikramından da tatsın. Ama yüce Mevlam en hayırlısını bilir, biz bilemiyoruz. İnşaallah bizim müjdemizde bize hayırlı olur ben hala öğrenmedim
kirpikmeselesi Sevdaalizade Bugün doktora gittiiiiim, veee erkeğe benziyor dedi tahminin doğru çıktı yani değişmezse 😄😄 tekrar teşekkür ederimm 😘
Sevdaalizade Mili canim gec veya erken dollenme olmus ola bilir cunki cok ugraslar sonucuydu Hayirli evlat olsun😍😍❤️
Mervee89 Sevdaalizade son adet:06.01.2020 benim doğum tarihim:24.02.1989 eşimin doğum tarihi:18.06.1989 🥰