Sevdaalizade Vhdeucr42 kiz❤️ Mayalanma 1ci aysa oyle gozukuyoki 1 ci ay 12ci aysa eger erkek💙 dollenmeyi ben bilmem siz daha net bilirsiniz❤️
Vhdeucr42 Sevdaalizade teşekkürler 😘 Lakin bu sizin dediğiniz mayalanma 1. Ay veya 12. Ay olayını pek anlamadım 🤦🏻♀️😂
Vhdeucr42 Sevdaalizade https://imgyukle.com/i/ngLKGj Bugün doktora gittim 12+3 haftalık erkek dedi canım 😊
semali Sevdaalizade Son adet tarihi 19.11.2019 Benim Doğum tarihim 21.02.1997 esimin Doğum tarihi 27.10.1990 merakla bekliyorum 😊😊🦋
Sevdaalizade Anneler2 canim yanlislikla adetle dogum tatihini ayni yazmissin😅😅 duzet bidaha yaz bakayim
[silindi] Sevdaalizade doğum tarihim 09.08.1988 eşimin doğum tarihi kimlikte 28.02.1983 annesi yanılıyor olabilir sın adetim 06.02.2020
_canan_3545 Sevdaalizade hayırlısı inşaAllah sağlıklı olsunda 😍😊 ama yüreğimden geçeni yazıya dökmüşsünüz Allah razı olsun ❤🤲
Elininanasi Sevdaalizade Sevdaalizade can menim oglum 6 ayliqdi uje olub yeni😁 Internatioanl Medical Center 1 ozel klinikasinda Zulfiyye Muradova olub hekimim.Keser olmusam mende Sen hansi xestexanaya gedrsen baci.haralisan
Sevdaalizade Elininanasi mendede ele kesr olacaq baci. 7nomrelide qarayevde Gulanre Rehimovaya gedirem ewitmisiz haqinda?