_canan_3545 Sevdaalizade hayırlısı inşaAllah sağlıklı olsunda 😍😊 ama yüreğimden geçeni yazıya dökmüşsünüz Allah razı olsun ❤🤲
Sevdaalizade Mervekuzgun bu yuzdede yanilmam imkansiz. Cocuk dogdugunda mutlaka bana yazzz o cocuk erkek. Yada dogum tarihlerinde yanlislik var
Mervekuzgun Sevdaalizade komiksiniz gerçekten ☺️ Ben sadece meraktan sormuştum 4 doktor da yalan söyledi demek ki 😁
_9297_ Sevdaalizade oğlum olcak canım 😊 çin ve Rus takvimine göre bakıp bizlere söylüyorsunuz galiba ama benimki tutmadi
Sevdaalizade Yarensaka canim bu yasa genelde yorum yapmam ama ikiz oldugu icin ve yasin 21 oldugu icin yanilicam belkide yinede senin hatrina yorum yapayim Erkek💙
Sevdaalizade Mervekuzgun o zaman ben yanildim ama yuzden 99 cikiyo bu sasirydi beni😅. En guzelin Allah bilir Hayirli evlat olsun caim😍🙏🏻❤️
Sevdaalizade FC_1004 size hamilesiniz ve ya degilsiniz demiyorum bu sizin sahsi hayatinuz. Sadece benim hesap 21 yasdan sonralar icin geceeki olan bi hesap ve bu yuzden uzgunum yasiniz kucuk diye yazdim❤️