1234Esra Sevdaalizade bence döllenme 1 ay çünkü adet tarihimde kan tahlili yaptırdığımız da daha 13 du betahcg m🥰
Sevdaalizade Busemsii bilgiler yok simdide😔 bilgiler esliginde bidaha yaz canim ben yukari kalkip bulamiyorum 🙏🏻❤️
Sevdaalizade Sebnem--67 canim senin icin bakarim❤️ Demek 1ci cocuk kiz❤️ 2ci cocukta kiz❤️ Hesaplamalarima gore
SeherD Sevdaalizade benimkine de bakabilir misiniz rica etsem 🙏🙏 son adet: 28.12.2019 benimki: 18.01.1995 eşiminki: 19.03.1995
Sevdaalizade Beratmiray lutfen bu kadar yorum icinde bulmam sizi yeniden imkansiz boyle oldukta bilgileri yeniden yazinki yardimci ola bileyim❤️
Sevdaalizade Kahve gormemisim canim❤️ 11ci ay hamile kaldiysan kiz❤️ Ama yasin 30 oldugu icin yanila bilirim. Banada yaz yarin ogrendiginde😍
Sevdaalizade Agustos2 dogum gununden oncemi hamilelik sonrami? Bilgiler esliginde yeniden yaz canim❤️
Agustos2 Sevdaalizade Sevdaalizade doğum günümden önce ağustosa denk geliyor benim kasımda doğum günüm.
Sevdaalizade Yarensaka canim bu yasa genelde yorum yapmam ama ikiz oldugu icin ve yasin 21 oldugu icin yanilicam belkide yinede senin hatrina yorum yapayim Erkek💙
Sevdaalizade thaliasmom bence Kiz❤️😍 Ama yasin 30+ oldugu icin yanila bilirim canim ogrendiginde yaz🙏🏻
thaliasmom Sevdaalizade tabi k8 yazarım.cook teşekkür ederim. Ilk hamileligim erkek kiz fark etmez diyor aklim ama kalbim kızdan yana
Sevdaalizade Mervekuzgun bu yuzdede yanilmam imkansiz. Cocuk dogdugunda mutlaka bana yazzz o cocuk erkek. Yada dogum tarihlerinde yanlislik var