Sevdaalizade RabiaOkan mayalanma dollenme dogum gununuzden oncemiydi sonramiydi? Bilgiler esliginde yeniden yazin❤️
RabiaOkan Sevdaalizade Mayalanma derken anlayamadım ama adet döngüm 26 günde bir. Son adet başlama tarihi 15.09.2019 Benim doğum günüm 23.09.1991 Eşimin doğum günü 26.11.1993
Sevdaalizade Elininanasi xeyr canim ilk hamileliyimdi hele 29 hefteliyiy dogulsun bebiw kececem orada😁. Azerbaycanin harasinnansiz?
Sevdaalizade Duygumerve biyle yazmak yerine istedigim net cevapla birliktee bilgileri yeniden yazin. Bende insanim nasil bulayim bu kadar smsin icinde kime ne yazdigimi
mrvkrs Sevdaalizade son adet: 01.11.2019 ben: 25.05.1993 eşim: 10.01.1993 bi tahminde bulunurmusun canım
Sevdaalizade Zeynepadali adetden sonra ilk iliski ne zaman oldu? Bilgiler esliginde yeniden yazin yoksa yardimci olamiyacagim
Sevdaalizade RabiaOkan evet bu. Kiz ❤️9cu ay mayalanma olmussa ama yan 10cu ayda mayalanma olmussa erkek💙. Bunu artik siz bileceksiniz😅🤷🏻♀️
Zeynepadali Sevdaalizade adet sonrası hemen ilişki başladı zaten . Sıklıkla ilişki oldu . 8 Aralık yada 9 Aralık da yumurtlama günümdü. Ama son adetim 25 kasımdı . 18 aralıkta da hamile olduğumu öğrendim.