Seda89 Sevdaalizade 19 haftalık ama daha detaylı ultrosona girmedim Eşimin :21/09/1987 Benim:24/04/1989 Son adet:23/09/2019
Sevdaalizade Seda89 net dollenmeyi yazin lutfen yukaridad belirtdim artik net dollenme yazmayanlarabhesap yapmayacagim. Yapiyorum kirmayip yaniliyorum yanilmak istemem❤️
Sevdaalizade Yclmom92 dollenmeyi net yazin litfen bilgilerle birlikte dogum gununuzden oncemi oldu sonrami?
Sevdaalizade Mercan__ Mercancim canim oncelikle ismin cok guzel❤️. Birde sen bana dollenmeyi net soyleki cevap vere bileyim tahmin yapib yanilmak istemem
Mercan__ Sevdaalizade Teşekkürler canım ☺️ Döllenme dediğin yumurtlama günüyse nette 3kasım gösteriyor. En son adet tarihim 23ekim ☺️
Sevdaalizade Mucize_bebegim lutfen dollenmeyi net yazin 12ci aymi oldu kesin olarak? Kesin cevap vericem
Hanifee1273 Sevdaalizade tam sınırda galiba internette yaptığımda tahmini yumurtlama 30 Kasım diyor 🤷♀️
dygzn Sevdaalizade 21.10.2019 son adet 30.10.2019 döllenme 31.03.1993 benim doğum tarihi 07.06.1987 eşimin doğum tarihi
Suna1 Sevdaalizade ilk gebeliğim çok merak ediyorum hayırlısı olsunda peki yaş niye önemli abla teşekkür ederim
kirpikmeselesi Sevdaalizade Bugün doktora gittiiiiim, veee erkeğe benziyor dedi tahminin doğru çıktı yani değişmezse 😄😄 tekrar teşekkür ederimm 😘