Kbrbydk Ceren92 ah kuzum yaaa😐 37 ye kadar mı çalışacaksın? Bende catladim çok 😥kızım ters döndüğünden beri 30dan sonra göbek deligimin altları sağ sol kısmı çatır çatır😳 hiçbirşey fayda etmiyor.
Ceren92 Kbrbydk 37 ye dayanamam 35 yada 36 cikicam canim benimde durumum senle ayni gobek deligi alt taraf sag sol catirr catirr catladi ki okadar badem yagi hindistan cevizi yagi ve kaliteli bi krem kullanmama ragmen...
Kbrbydk Ceren92 bunyemiz musait demekki işte ben hala bir umut yine yagliyorum kremliyorum daha da fazla olmasın diye.rabbim kolayliklar versin canim. Bence de dayanmak zor o zamana kadar.
Tugbaztrk Ceren92 benimde akıntım ishalim vardı canım fitil kullanmıstım. Bi doktoruna soyle istersen. 33-35 arası cabuk gecti asıl sonrası gecmıyo canım🤦🏼♀️ Gün sayıyorum su an son 12🥰
Gnt38 Enteresan şekilde 33 hafta olunca banada bi rahatlama geldi o şiddetli tekmeler yerine daha hafif hareketlere bıraktı hatta göbeğim daha azaldı gibi hissediyorum umarım bi sıkıntı yoktur
ilkAy90 Ceren92 evet evet aynı benımde öle wc ztn hep çokta akıntı sankı hem renk degıstırdı hem de arttı. Benm de 34 de kontrol var bende onu bekliyorum.
duygusm Ebru9360 32. haftadayız. Hareketlerini hissediyorum hep ama hiç çok sert ya da acıtan şekilde olmadı. Yavrum güzel güzel takılıyor 😊😊
ilkAy90 Ceren92 erkek :) benım yan duruyor ama beyefendi bir kere 20 li haftalarda baş aşağı durdu sonra yukarı şimdi hep yan :/ erken olamaz herhalde böyle durunca diye düşünüyorum. Sezeryandan çok korkuyordum herhalde başıma o gelecek :(